Днес по БНТ гостуваха на Георги Любенов двама от участниците в сериала. Атанас Атанасов и Деси Моралес бяха гостите. Ако имате възможност, да връщате назад програмите - в 10:00 часа ги даваха.
Аз лично съм голям фен на Деси Моралес (дано жена ми не чете форума) и беше приятна изненада, че ще участва. Сподели и че е доста различно от романа, по който уж е филма. Каза и че ще се върне на някои от местата, на които са снимали.
Абе те дават некъв Мамик ли е кво е ... Няма Ком-Емине ... къв е тоя мамник и какво значи, за първи път чувам тая дума ... и какво общо има с ком-емине . Къде го четвъртък.
Мамник ли е, измамник ли е? Не знам. Случайно гледах пилотния епизод. Не повторих. Хякакъв неуспешен опит за БГ холивудска гротеска имитирайки Стивън Кинг.
Така, че не очаквам К-Е да е нещо по-различно. Но нека тръгне по ТВ и тогава да коментираме.
П.П. ВЪПРОС?
Ако е успешен този сериал, дали да очакваме лятото вълна от нови ком-еминеийци?!?
ю
Много малко около 10 процента е това да се случи. Причината е че по-младите въобще не обръщат внимание на телевизиите, камо ли на БНТ1, а пък те в момента се опитват да правят дигитално съдържание, но доста неуспешно. А пък по-старите си знаят ком-еминето. И все пак може и да сее понадъхат 2-3 максимум 4-5 човека да го минат ) .. Ама докато дойде лятото ще е останал само един, дето ще пробва да го мине
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети