«След 15 години зад решетките за подстрекателство към убийство, известният като "Крал на кокаина" сръбски наркотрафикант Сретен Йосич беше освободен условно с решение на Апелативния съд в Белград.»Vesti, 11 декември 2025 г.
_________________ "Caminante son tus huellas el camino y nada más;
caminante, no hay camino, se hace camino al andar." -- Antonio Machado
Пон Фев 16, 2026 5:51 pm
kartechar
Пон Фев 16, 2026 7:26 pm
kartechar
Re: -
dido написа:
Аз такива майки не познавам - ем богати, ем откачени, ем да раздават пачките на мъжа си на всекви идиоти. И после да си разказват историята пред цяла България.
Но съм убеден, че само срещу 20К европейски пари лесно ще напазаруваш 10 такива, които да разказват надълго всяка небивалица, която им спуснеш.
Този случай е за съжаление един страшен батак. И батак са хората които пишат по него, от службите, до форумите.
Пон Фев 16, 2026 9:22 pm
vladofff
Re: -
kartechar написа:
куку-то не е измислен герой: ...
И още нещо интересно. Още един герой не е измислен. Атанас Русев. Кукуто казва, че Наско бил "дансаджия", щот видите ли, казал на оня оправения, да се жалба в МВР-то. Пък МВР-то донесло веднага на Калушев и оня ... му направил "устна забележка"... А дали е било само забележка, не знаем....
А който познава Насото ще ви каже, че е наистина като "Бай Ставри"- строг, но справедлив, а по отношение на незаконните постъпки - последователен.
По негов почин онази с парапета отиде на съд, заради фалшив подпис за излизането на прост Киро от сдружението за корала.
И сега, какво се случи с геройството в Духлата? Ами Насото е успял да доведе до знанието на Тиквата нуждата да се пробие специален отвор, шунтиращ една наводнена галерия, и така с осигурения от държавата багер разкопаха, където им посочи Насото, влязоха и ги спасиха застрашените от удавяне. Но без тази работа, Калушев надали е щял да помогне особено. Кой обаче знае за това? Малцина. Вместо това обвиниха Насото за тиквен привърженик и човек на Пашата, защото успял да издейства машини за акцията. И кога се сетиха да го обвинят - когато им стана неудобен, заради оплакването, че му фалшифицираха подписа... Май където и да се рови, все смърди на пепейци...
Пон Фев 16, 2026 10:03 pm
kaloyanv
Горе - долу след интервютата на Валери относно цялата работа и съответно на някои от родителите, явно се вижда поне за мен.
1. Чиста секта, като калушев е основния промивач на мозъци.
2. въпросния най-вероятно е злоупотребявал с децата и е п. .....
3. Тъй като е бил сътрудник на данс , дс или каквото и да е било, цялото това нещо е прикривано ..
ОТ интервютата се видя че родителите са напълно неадекватни. На мен все ми се струваше че не е баш така. Службите са направили голям гаф и затова сега не знаят какво да правят. На мен това ми се чинеше още отначало, ама някак си все не исках да го вярвам. Владо както винаги ги е надушил много точно.
И все пак е хубаво да има доказателства, понеже това което сътвориха службите направо .... нямам думи. Ако чуете интервюто на това момче което е бил част от сектата, ще ви се изясни всичко ...
Вто Фев 17, 2026 4:54 pm
vladofff
?
kaloyanv написа:
Горе - долу...
А сега искаш ли още една главоблъсканица с по-ранна давност?
Гледаме по талавизията филм, Боян Петров изчезва на Шиша пангма. Организира се оглед с хеликоптер.
Машината излита от Непал, китайците дават разрешение да прелети и влезе в Тибет.
Камерата снима в кабината на хеликоптера. Вътре освен пилотите и шерпите има един българин.
Кой е той? Прост Киро. Тогава още неизвестен, нито като главатар на шайката "Пълни пеераси", нито нещо друго...
Та чий го търсеше Киро в непалски хеликоптер на тибетска територия?
Ако успееш сам и без чужда помощ да си отговориш, може би ще ти е и по-лесно да разбереш МОСВ как
толкова лесно е давало съгласия за разни меморандуми към НПО-та и т.н. хитрини.
А после ще има и още гатанки...
айде от мен да мине, тука едни са свършили тая работа и са сдъвкали историята:
https://bunt.bg/kiril-petkov-i-kitayskata-vrazka-kak-premierat-i-bashta-mu-poluchiha-vizi-samo-za-45-minuti-i-letyaha-za-himalaite-za-da-si-pravyat-piar-s-izdirvaneto-na-boyan-petrov/
И после не се чуди, защо някои ги гърмят, като нещо се разсмърди.
Вто Фев 17, 2026 7:07 pm
kaloyanv
Твоето мнение Владо не го приемам докато не съм сигурен че може да е така. Причината е проста .. Тя е че ти гледаш точно в една посока .. Всичко останало игнорираш. Аз гледам да събирам информацията от двете страни и да си правя някакви изводи.
Този случай съм го запомнил добре, но не съм го разследвал. И все пак мисля че не е много коректно да се навръзват така нещата ...
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6
Страница 6 от 6
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети