ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Ком-Емине (Е3): 2026 г.

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » E-3 Ком-Емине Предишната тема
Следващата тема
Ком-Емине (Е3): 2026 г.
Автор Съобщение
kaloyanv

Мнение Ком-Емине (Е3): 2026 г. Отговорете с цитат
За много планини и години! Както можете да се сетите, плановете за 2026 са започнати и дано да се получат. Сега е време, който иска да споделя какво мисли, как го мисли, с кой го мисли и така.

След като миналата година си сбъднах желаното изцяло планирано преминаване, без да се обърка нещо (е пак имаше неща които се объркаха), сега е момента да скъсим още времето. Борко ме кара да правя някакви геройства, ама засега не съм много навит, за мен по-важното е да го направя и да имам тази възможност.

Тази година съвсем съм я подкарал без да спирам, затова и имам и тренажор, да не отвиквам зимните месеци от колелото. Ще ми е интересно и на мен как ще протече цялата подготовка.

Дано само сме живи и здрави, другото е лесно. И близките и роднините и те така. В подготовката и в храненето, вече нещата са ясни. Маршрута е ясен, май всичко вече е ясно. Smile ... Обаче пък то това е и най-интересното, че изненадите са още по големи, когато се случи нещо което не очакваш че е възможно. Засега ще тренирам и ще се подготвям за следното преминаване ...

Ден 1 - Ком - х. Чавдар - 140 км 4000м денивелация 18 часа от които 15 часа в движение
Ден 2 - х. Чавдар - х. Ехо - 60 км 2700м денивелация 16 часа и 40 минути от които 13 часа и 30 минути в движение
Ден 3 - х. Ехо - з. Ботев - 52 км 2087м денивелация 14 часа от които 12 в движение
Ден 4 - з. Ботев - Предел - 113 км 2673м денивелация 14 часа и 30 минути от които 13 в движение
Ден 5 - Предел - Върбишки проход - 120 км 3570м денивелация 18 часа от които 16 в движение
Ден 6- Върбишки - Емона - 150 км 3500м денивелация 17 часа и 30 минути от които 15 в движение

Тук времената са същите като от миналата година. Затова че ако искам нещата да са добре трябва с една идея малко и да съм по-бърз. Мислех си че миналата година ще бъда бърз, но се оказа че не съм в сравнение с 2024. Там нещата бяха ясни защо са .. Ще видим и тази година.

Този план също е интересен, понеже ако го направя или поне първите дни, ще е първото ми преминаване без да слизам от билото. Досега никога не съм тръгвал от кашана и стигал до ехо. Като цяло там и не искам много да оставам, но все пак това ще е доста по различно и въобще дните от досегашните .. Първият ден е доста тежък, затова че ще е хубаво да има подготовка.

Има и други варианти за преминаването на ком-емине, но .... май ме тегли и към Е8, както и към Е4, че ми се правят пеша. Аз още от поне 2 години искам да мина пак Е4, ама ще го видя как ще е откъм време, не може всичко ..

И така дойде и тази нова година, отново пожелавам здраве и късмет на всички и ако има някой с идеи за преминаване, да пише .. Наздраве !
Чет Яну 01, 2026 10:59 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kibik

Мнение Отговорете с цитат
тоа план ми се чини куц ... рИкия га ша пийш?
а бира?
Чет Яну 01, 2026 11:52 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

kibik написа:
а бира?

Тва съм го дал само за кураж, да имам стимул да тренирам, да минавам по-бързо отсечките и да остане време за банкет. Иначе нямам особено желание Smile .. Даже мислех или пеша да ходя и още много варианти.
Пет Яну 02, 2026 10:03 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

kibik написа:
а бира?

Тва съм го дал само за кураж, да имам стимул да тренирам, да минавам по-бързо отсечките и да остане време за банкет. Иначе нямам особено желание Smile .. Даже мислех или пеша да ходя и още много варианти.
Пет Яну 02, 2026 10:04 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » E-3 Ком-Емине Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.