Качих се до Кръстова гора от Белица. Табелките казват 3,3 км. с 750 м. денивилация - хубаво, кратко изкачване. Случих на време, случих и на гъби.
Сря Ное 05, 2025 8:07 pm
kaloyanv
И хубава снимка .. Който ходи печели ..
Сря Ное 05, 2025 10:06 pm
kaloyanv
Малко снимки от мальовица. Слизането е много гадно трябва много да се внимава, понеже има лед който не се вижда по камъните, но пък горе си заслужава изцяло
Чет Ное 13, 2025 10:07 am
kaloyanv
В тази връзка да попитам къде изчезнаха камерите от х. Мальовица, преди ги гледахме и се бъзикахме за това колко сняг има. Сега няма май никакви. Даже специално гледах и не видях да има камера. Само станции и антени.
Чет Ное 13, 2025 5:49 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3477 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
kaloyanv написа:
В тази връзка да попитам къде изчезнаха камерите от х. Мальовица, преди ги гледахме и се бъзикахме за това колко сняг има. Сега няма май никакви. Даже специално гледах и не видях да има камера. Само станции и антени.
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Чет Ное 13, 2025 8:20 pm
kaloyanv
Уж такива сайтове гледам и все като ми се наложи и кликна на някоя камера ми я дава офлайн . Мерси Стефчо.
Гледам снимките сега, а пък и като бях там. Все повече ми се ще зимата да хващам хубаво време и да ходя и да си спя на върховете, разбира се когато времето е хубаво. Толкова ми харесва, че вече толкова години като се качвам не ми се слиза, особено зимата. Разбира се когато времето е хубаво ...
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 198, 199, 200
Страница 200 от 200
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети