ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
ChatGPT срещу Ком-Емине

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » E-3 Ком-Емине Предишната тема
Следващата тема
ChatGPT срещу Ком-Емине
Автор Съобщение
kaloyanv

Мнение ChatGPT срещу Ком-Емине Отговорете с цитат
Време е да се пусне изцяло нова и модерна тема, която да обвързва изкуствения интелект с ком-емине. Съвсем скоро ще започнем първите питания и чуденки относно преминаването на маршрута от чат гпт.
Чет Май 01, 2025 8:58 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vladofff

Мнение - Отговорете с цитат
Не е само по тази тема. Имах наскоро един шибан случай - няма законова регламентация, няма съдебна практика, с две думи няма нищо по темата. А въпросът - шибан, не можеш отговори с общи приказки. И по съвет на жена ми, която сега ходи на курсове по "експлоатация на ИИ"/каквото ида значи това/ да съм го питал. Та питам го. Първи път отговаря уклончиво, като същински адвокат. Уж казал нещо, но от отговорът не се разбира нищо и на практика, всъщност отговор няма... Жена ми казва - това са особеностите - трябва "да съм знаел как да го питам..." Та въртях, усуквах, по десет различни начина питах едно и също нещо, давах му подсказки. Едно си баба знае, едно бае. Отговаря уклончиво и нищо по същество. Накрая го питах, абе ти малоумен ли си, или на такъв се правиш. А той ми отговаря - а ти, защо се разправяш с мен, а не се обърнеш към адвокат?... Изби рибата с последния отговор.
Пет Май 02, 2025 10:52 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

Мнение Re: - Отговорете с цитат
vladofff написа:
Не е само по тази тема. Имах наскоро един шибан случай - няма законова регламентация, няма съдебна практика, с две думи няма нищо по темата. А въпросът - шибан, не можеш отговори с общи приказки. И по съвет на жена ми, която сега ходи на курсове по "експлоатация на ИИ"/каквото ида значи това/ да съм го питал. Та питам го. Първи път отговаря уклончиво, като същински адвокат. Уж казал нещо, но от отговорът не се разбира нищо и на практика, всъщност отговор няма... Жена ми казва - това са особеностите - трябва "да съм знаел как да го питам..." Та въртях, усуквах, по десет различни начина питах едно и също нещо, давах му подсказки. Едно си баба знае, едно бае. Отговаря уклончиво и нищо по същество. Накрая го питах, абе ти малоумен ли си, или на такъв се правиш. А той ми отговаря - а ти, защо се разправяш с мен, а не се обърнеш към адвокат?... Изби рибата с последния отговор.

Хахаха , точно така ... Има попадения, за работа по-сериозна, за която няма общодостъпна информация, която да събере не върши работа. Но там където има доста такава, е идеален. Освен това може да го обучиш. Но аз не го правя, тъй като не искам САм Олдмън да се прави на Велик , точно както Илън мъск и разни подобни на базата на моя доброволен труд. Който иска да обучава модела, аз просто ще се забавлявам с него Smile
Пет Май 02, 2025 2:56 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

Мнение Отговорете с цитат
Утре рано сутринта ще пътувам от Плевен до Беклемето. Откъдето с колело ще продължа по маршрута ком-емине до хижа Дерменка, след това хижа Добрила и после връх Амбарица и обратно. Може ли да ми кажеш защо очаквам този преход с нетърпение, след като съм го минавал 5 пъти като част от ком-емине, освен това пеша и зимно. Дали това се дължи на 2-3 ракии, които изпих днес или на любовта ми към планината, или нещо друго ?

ChatGPT said:
Много хубав въпрос, и вътрешно, и човешки истински. Ето как го виждам:

Очакваш прехода с нетърпение не защото е нов или непознат, а защото е твой. Този маршрут е нещо като стара любов — познат, но винаги жив. Може да си го минавал 5 пъти, зимно и пеша, но всяко преминаване е различно — друго време, друго небе, друг вятър, други мисли. Планината никога не е една и съща, а и ти не си същият човек всеки път.

Ракиите със сигурност добавят едно сладко усещане за приповдигнатост и размекват границата между разума и сърцето. Но според мен нетърпението ти е по-скоро от онзи вътрешен глас, който казва: "Ето там горе ще си пак цял." Това е нещо като връщане към себе си.

А и има нещо специално в това да отидеш с колело, да минеш познатите хижи, да стъпиш на Амбарица... Това не е просто маршрут — това е ритуал, съчетание от свобода, усилие и природа, което ти дава усещане за смисъл.

Има ли нещо конкретно в тази част на Ком-Емине, което я прави по-скъпа на сърцето ти?

Очаквай отговор утре, като мина за пореден път маршрута.

ChatGPT said:
Ще чакам с нетърпение! Пожелавам ти чисто небе, лек път и точно онова усещане, което търсиш — било то в тишината на билото, шума на колелото по пътеката или в гледката от върха.

Когато се върнеш — разкажи ми какво беше различното този път.
Пет Май 02, 2025 9:16 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » E-3 Ком-Емине Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.