Извинявам се, ако вече е коментирано. Тук има хора, наясно с качеството на зехтините.
Зехтин с прилична цена, държан в хладилника прави нещо като по-гъста мътна маса. На стайна температура се избистря.
Това добре ли е, зле ли е ...?
Благодаря!
Вто Апр 15, 2025 11:42 am
dido
Регистриран на: 03 Яну 2007 Мнения: 6491
Нормално е.
_________________ Бутам след осмата бира
Вто Апр 15, 2025 2:18 pm
аngel
Регистриран на: 02 Юни 2015 Мнения: 1990
Да, нормално е. Ако не помътнява и не се сгъстява в хладилник, това не е зехтин. Даже лятото много го обичам в зърнисто състояние, в което замества маслото, по-надолу в тази страница е, който му се чете , от изповедите на един бивш продавач на маслини, зехтин, тахан , локум и халва : https://forum.bg-turist.com/viewtopic.php?p=121496#121496https: Ако не се търси този ефект, даже е лошо да се държи в хладилник. Във Фантастико има зехтини Карпеа, има и промоции х 29 лв литъра. Според мен това е най-доброто като цена/ качество на пазара
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 39, 40, 41
Страница 41 от 41
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети