ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Планински застраховки
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Предишната тема
Следващата тема
Планински застраховки
Автор Съобщение
vladofff

Мнение Отговорете с цитат
На мен ми поискаха 96 ойро и 60 за жената.
Но като се замислиш колко главоболия ти спестяват... може би дори са малко.
Вто Мар 12, 2024 8:48 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Lyubomir

Местожителство: София, България

Здравейте,

във връзка със застраховката, предлагана от австрийския алпийски клуб, мога ли да си сложа сметката, която имам в револют, тя поддържа SEPA плащания, и гледам, че държавата, която оперира револют не е забранена в списъкът им,

Цитат:
Direct debiting can be made from the entire SEPA payment area with the exception of Bulgaria, Croatia, the Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, Hungary, Latvia, Liechtenstein, Netherlands, Norway, Poland, Romania, Slovak Republic, Slovenia, Sweden, Switzerland and the United Kingdom. Members from the groups in the Czech Republic, Hungary, Poland, Slovenia, ... need to contact their Alpenverein-group known locally.

но все пак- ако някой го е правил, моля да потвърди.

Благодаря.

Пон Авг 26, 2024 8:38 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mirosllaw

Местожителство: София

vladofff написа:
На мен ми поискаха 96 ойро и 60 за жената.

Аз от доста години членувам в Alpenverein, само че в италиански клуб - AVS (Alpenverein Südtirol) и членския внос който плащам там е 55 евро. Не се е променял от доста години. Условията на застраховката са същите като на австрийския клуб. За австрийския - ако сте членове на английската секция - там таксите са в паунди, не в евро, затова се получават малко по-високи.
Пон Окт 07, 2024 11:12 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
kaloyanv

Тъкмо ми излезе застраховката за 2025. 72.30 Евро към Австрийците. Инфлацията явно оказва влияние и тук .. Smile Миналата година беше 60 и нещо ...

Относно темата за SEPA, най-вероятно може .... Но при мен е много яко, пращат ми хартието писмо с тяхната банкова сметка , и аз им пращам вече по интернет. Smile

Велико е .. Български пощи ми носят писмото и физическата карта. Преди винаги писмата бяха на немски, ама сега явно като вдигат цената са разбрали че немски не знам и е хубаво да минат на английски. Smile
Вто Дек 17, 2024 10:10 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mirosllaw

Местожителство: София

И в италианския клуб абонаментът за 2025 е по-скъп. Беше 55, сега - 65 евро. Вчера записах приятел в австрийския клуб - там пък имат по-ниска такса за членове на възраст над 65 години - 56.30 евро.
Чет Яну 02, 2025 8:54 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Страница 7 от 7

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.