На мен ми поискаха 96 ойро и 60 за жената.
Но като се замислиш колко главоболия ти спестяват... може би дори са малко.
Вто Мар 12, 2024 8:48 am
Lyubomir
Регистриран на: 04 Окт 2015 Мнения: 17 Местожителство: София, България
Здравейте,
във връзка със застраховката, предлагана от австрийския алпийски клуб, мога ли да си сложа сметката, която имам в револют, тя поддържа SEPA плащания, и гледам, че държавата, която оперира револют не е забранена в списъкът им,
Цитат:
Direct debiting can be made from the entire SEPA payment area with the exception of Bulgaria, Croatia, the Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, Hungary, Latvia, Liechtenstein, Netherlands, Norway, Poland, Romania, Slovak Republic, Slovenia, Sweden, Switzerland and the United Kingdom. Members from the groups in the Czech Republic, Hungary, Poland, Slovenia, ... need to contact their Alpenverein-group known locally.
но все пак- ако някой го е правил, моля да потвърди.
Благодаря.
_________________ С уважение,
Любомир.
Пон Авг 26, 2024 8:38 am
mirosllaw
vladofff написа:
На мен ми поискаха 96 ойро и 60 за жената.
Аз от доста години членувам в Alpenverein, само че в италиански клуб - AVS (Alpenverein Südtirol) и членския внос който плащам там е 55 евро. Не се е променял от доста години. Условията на застраховката са същите като на австрийския клуб. За австрийския - ако сте членове на английската секция - там таксите са в паунди, не в евро, затова се получават малко по-високи.
Пон Окт 07, 2024 11:12 pm
kaloyanv
Тъкмо ми излезе застраховката за 2025. 72.30 Евро към Австрийците. Инфлацията явно оказва влияние и тук .. Миналата година беше 60 и нещо ...
Относно темата за SEPA, най-вероятно може .... Но при мен е много яко, пращат ми хартието писмо с тяхната банкова сметка , и аз им пращам вече по интернет.
Велико е .. Български пощи ми носят писмото и физическата карта. Преди винаги писмата бяха на немски, ама сега явно като вдигат цената са разбрали че немски не знам и е хубаво да минат на английски.
Вто Дек 17, 2024 10:10 pm
mirosllaw
И в италианския клуб абонаментът за 2025 е по-скъп. Беше 55, сега - 65 евро. Вчера записах приятел в австрийския клуб - там пък имат по-ниска такса за членове на възраст над 65 години - 56.30 евро.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Страница 7 от 7
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети