Моля, Иван Динков да се свърже по телефона с Росен Баненски От парка имат интерес за решаване на казуса
Пет Ное 08, 2024 12:54 pm
Иван Динков
Привет отново,
Благодаря Ви за бързата и кооперативна реакция.
Моля Ви, свържете се с мен за детайли - 0884 873 317.
(разберете ме вярно - бих желал да говоря първо с Вас, за да знам какво точно значат написаните ви думи : че вече сте говорили с г-н Баненски или друг, че паркът е в течение с извършения ремонт, че .... За да говоря адекватно с директора и да постигна желания резултат)
Благодаря Ви още веднъж.
Пет Ное 08, 2024 2:27 pm
аngel
Хубавото в случая е, че Иван има мисия, която да го отдалечи от проблемите от миналото. И мен Пирин ме е спасявал в дилеми.
Пак ще се спра на тези железни клинове. Някой ще помисли, че са лепежки върху скалата, които ще паднат и потънат в чакъла отдолу от самосебе си. Не, това ще ни надживее, въртяно е с бургия Ф20 мм, най-малко на 15-20 см дълбочина, като делелината на желязото е поне 12 мм, и после желязото фиксирано с няква пластмаса в склалата. Най-хубавите и видими скали по Котешки чал и Дуниното куче, са разбити така
Действително ако има възможност Иван Динков да уведоми хората от парка, с които работят в близка сфера, почти колеги, за тази агресивна вандалщина от организатори на Пирин ултра, както се оказва, че може би те са я сътворили. Аз също ще се опитам да уведомя медии, преса и въобще който хване дикиш.Не се ли спрат тези печалбари, яхнали гърба на Пирин, ще си развяват байрака още. Предполагам, че са нацвъкали още места с железария. 2 месеца след подобно "състезание" съм събирал десетки метри жълта лента под Муратов връх. Да си изкарат инстументите е как са омазали, така е редно да отвъртят пособията и изчистят боите си от скалата.
Както казваше една възрастна жена, простака иска така да се опразни/ имайки предвид да се изхвърли, да се прояви, но запомних израза, защото е точен - докрай да осере до каквото може да му стигнат възможностите/ че всички да го видят и да се запомни какъв бабаит е. Някои не съзнават какво правят, бай Ганьо си е роден така и за него това е нормално.
Въобще ако може нещо да се подобри в Мраморният дял, то е събиране и изнасяне на боклук. Точно под заслона Кончето / новият заслон ми допада, добре е проектиран и направен , да не е много голям, на мястото на старият / / има една козя пътечка, която извежда от циркуса Баюва дупка към него / възможно е да се премине само в режим на изкачване / отдолу е сметище със стотици килограми отпадък, има много източногермански алуминиеви консерви, които нямат разграждане. Низка култура, някой пие бира оставя кенове, друг нагъва фафли и летят опаковки, и каква ли не още смет се трупа.
Скиорските влекове от ранният соц, още им ръждясват тонове съоръжения и мрежи в близост до долният снежник под Кутело.
Добре поне, че няма огнища. На Самодивските езера, където я има, я няма 2 декара тясна ивица земя около тях, преброих 28 големи черни огнища, с над метър почернели камъни над тях, някои на 5 метра едно от друго. Прост народ, слаба държава, както е думата.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3
Страница 3 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети