Преди 3 дни направихме маршрута от м.Тодорова орница -х.Дамяница -вр.Тодорка -з.Тевно езеро и обратно .
На вр.Тодорка знамето е доста разкъсано и избеляло. Има нужда от ново знаме...
Времето беше с нас и се наслаждавахме на великолепни гледки. Сутрин имаше лед а по обяд слънце и лек ветрец.
Срещнахме няколко туристи движещи се предимно от х.Вихрен-х.Синаница -з.Спано поле -х.Дамяница, разменихме информация за района и хижите.
х.Синаница не работи, з.Спано поле работи от петък до неделя.а
На з.Тевно езеро хижаря е там, има готвени ястия и напитки Много добро и топло посрещане.
Нед Окт 20, 2024 6:26 pm
kaloyanv
А кому са нужни тези знамена по върховете? Нещо което и до днес не мога да си обясня.
Нед Окт 20, 2024 7:50 pm
tortomanin
kaloyanv написа:
А кому са нужни тези знамена по върховете? Нещо което и до днес не мога да си обясня.
Навсякъде правят нещо. Пирамидата по-добра ли е от знаме? Кръстът по-добър ли е от пирамидата? Лично на мен стойка с табела, името и височината ми стига, някъде няма и това.
Нед Окт 20, 2024 8:40 pm
kaloyanv
tortomanin написа:
kaloyanv написа:
Навсякъде правят нещо. Пирамидата по-добра ли е от знаме? Кръстът по-добър ли е от пирамидата? Лично на мен стойка с табела, името и височината ми стига, някъде няма и това.
Мне, просто е грозен този псевдо патриотизъм. И да гледаш окъсани знамена по върховете, което е още по-зле.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 12, 13, 14
Страница 14 от 14
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети