|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
Dimokin
|
|
|
Чет Яну 20, 2022 9:41 pm |
|
 |
dobrifin
|
|
Чет Яну 20, 2022 10:10 pm |
|
 |
Entusiast
|
|
|
|
Дали има магазин в София, където се продават обувките на Добрев?
Отдавна съм ги забелязала, харесват ми, но без проба точно обувки не смея да поръчам.
_________________ И най-лошият ден в планината е по-хубав от най-хубавия ден на работа. |
|
|
Чет Яну 20, 2022 10:21 pm |
|
 |
rumen radev
|
|
Re: Избор на зимни обувки |
|
 |
 |
за преходи в сняг, примерно преход до Черни връх ... до 200 лв. |
Препоръчвам тези - дори са по-топли от двата твои модела. Съвсем подходящи за еднодневни преходи без екстремуми, а ще останат пари и за гети. След време и зимна практика, но и след като ги скъсаш от ходене, ще прецениш сам какво харесваш и ще решиш за "по-скъпи" обувки.
Стига да са ти удобни, разбира се
Приятни и разумни разходки ти пожелавам!
|
|
|
Чет Яну 20, 2022 10:22 pm |
|
 |
dobrifin
|
|
|
 |
 |
Дали има магазин в София, където се продават обувките на Добрев?
Отдавна съм ги забелязала, харесват ми, но без проба точно обувки не смея да поръчам. |
Предполагам, че в ловно рибарските магазини може да има, но лично не съм проверявал.
|
|
|
Чет Яну 20, 2022 10:36 pm |
|
 |
Dimokin
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Препоръчвам тези - дори са по-топли от двата твои модела. Съвсем подходящи за еднодневни преходи без екстремуми, а ще останат пари и за гети. След време и зимна практика, но и след като ги скъсаш от ходене, ще прецениш сам какво харесваш и ще решиш за "по-скъпи" обувки.
Приятни и разумни разходки ти пожелавам! |
Благодаря, тези също ги гледах и мисля да ги пробвам на място! Радвам на преходите през другите сезони, искам да правя и леки зимни преходи, но първо искам да събера базова екипировка за еднодневки за да съм по спокоен.
|
|
|
Чет Яну 20, 2022 11:07 pm |
|
 |
andriii
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Приятни и разумни разходки ти пожелавам! |
Здравей, имам тези декатлонки и съм доволен. Не пускат вода, грайфера държи добре, топлят доста. Не дишат и лично при мен около 0 градуса или малко по малко и интензивен преход се спарват краката.
Иначе цена-качество са супер Но мисля, че от към наличности е проблем.
Успех
|
|
|
Пет Яну 21, 2022 12:25 am |
|
 |
hristo.atanasov
|
|
|
|
Още един глас за декатлонския модел SH520 Х-WARM MID. Ползвам ги втора зима по-скоро за полудневни преходи, но съм много доволен. Като се замисля, не се сещам за обувките по време на прехода, което е добър знак - добър баланс откъм лекота, удобство, сцепление и топлина за тези пари.
_________________ http://www.hristoadventures.com |
|
|
Пет Яну 21, 2022 12:55 am |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|