Указаните модели са по-скоро за топъл сезон, за предпочитане е да търсиш обувка с набук, а не велур и по възможност с цяло парче кожа или поне с по-малко шевове.
В този ценови клас трудно се намират такива, но ето едно бюджетно преложение:
https://dobrev-n.com/produkt-kategoriya/mazhki-obuvki/turisticheski-obuvki/
Чет Яну 20, 2022 10:10 pm
Entusiast
dobrifin написа:
Указаните модели са по-скоро за топъл сезон, за предпочитане е да търсиш обувка с набук, а не велур и по възможност с цяло парче кожа или поне с по-малко шевове.
В този ценови клас трудно се намират такива, но ето едно бюджетно преложение:
https://dobrev-n.com/produkt-kategoriya/mazhki-obuvki/turisticheski-obuvki/
Дали има магазин в София, където се продават обувките на Добрев?
Отдавна съм ги забелязала, харесват ми, но без проба точно обувки не смея да поръчам.
_________________ И най-лошият ден в планината е по-хубав от най-хубавия ден на работа.
Чет Яну 20, 2022 10:21 pm
rumen radev
Re: Избор на зимни обувки
Dimokin написа:
за преходи в сняг, примерно преход до Черни връх ... до 200 лв.
Препоръчвам тези - дори са по-топли от двата твои модела. Съвсем подходящи за еднодневни преходи без екстремуми, а ще останат пари и за гети. След време и зимна практика, но и след като ги скъсаш от ходене, ще прецениш сам какво харесваш и ще решиш за "по-скъпи" обувки.
Стига да са ти удобни, разбира се
Приятни и разумни разходки ти пожелавам!
Дали има магазин в София, където се продават обувките на Добрев?
Отдавна съм ги забелязала, харесват ми, но без проба точно обувки не смея да поръчам.
Предполагам, че в ловно рибарските магазини може да има, но лично не съм проверявал.
Чет Яну 20, 2022 10:36 pm
Dimokin
rumen radev написа:
Dimokin написа:
Препоръчвам тези - дори са по-топли от двата твои модела. Съвсем подходящи за еднодневни преходи без екстремуми, а ще останат пари и за гети. След време и зимна практика, но и след като ги скъсаш от ходене, ще прецениш сам какво харесваш и ще решиш за "по-скъпи" обувки.
Благодаря, тези също ги гледах и мисля да ги пробвам на място! Радвам на преходите през другите сезони, искам да правя и леки зимни преходи, но първо искам да събера базова екипировка за еднодневки за да съм по спокоен.
Чет Яну 20, 2022 11:07 pm
andriii
rumen radev написа:
Dimokin написа:
Здравей, имам тези декатлонки и съм доволен. Не пускат вода, грайфера държи добре, топлят доста. Не дишат и лично при мен около 0 градуса или малко по малко и интензивен преход се спарват краката.
Иначе цена-качество са супер Но мисля, че от към наличности е проблем.
Успех
Пет Яну 21, 2022 12:25 am
hristo.atanasov
Още един глас за декатлонския модел SH520 Х-WARM MID. Ползвам ги втора зима по-скоро за полудневни преходи, но съм много доволен. Като се замисля, не се сещам за обувките по време на прехода, което е добър знак - добър баланс откъм лекота, удобство, сцепление и топлина за тези пари.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети