Бихте ли ми помогнали с избор на градско яке.
Това което бих желал е да има воден стълб поне 10к (Или да речем навън е студ, но започне да вали дъжд или мокър снях да мога да се прибера без да съм мокър) и да е топло. Без проблем в -15 да се чувствам комфортно без да се налага да нося дебели блузи и т.н
Проблема е че или ще е едното или другото. Т.е или пухенка или тип планинско.
Зависи какво искаш да ползваш на Zayo. Аз лично от 2014 г. насам ползвам техни карбонови щеки. До днес продължавам със зверската експлоатация и не ме оставят. На всичкото отгоре са сигурно най-леките, които съм виждал/пипал. За съжаление вече не го предлагат този модел.
Зависи какво искаш да ползваш на Zayo. Аз лично от 2014 г. насам ползвам техни карбонови щеки. До днес продължавам със зверската експлоатация и не ме оставят. На всичкото отгоре са сигурно най-леките, които съм виждал/пипал. За съжаление вече не го предлагат този модел.
Аз вече съм написал за какво.
Градско яке. Няма да ходя на ски с него.
Идеята е дали е достатъчно добро като изработка и достатъчно топло.
Вто Дек 10, 2019 2:56 pm
Twoo
Въпроса е как ти минава деня в града. Ако чакаш по спирки, стоиш по пейки и общо взето не се движиш много е хубаво якето да е по-дебело. Все пак якетата за планина са правени да се движиш с тях и тестовете за комфорт при определени температури винаги са в движение. Важен фактор е и личния ти метаболизъм... Иначе якето което си харесал изглежда супер. Марката е качествена, материалите също. Според мен в града дори само DWR покритие е достатъчно, но пък мембраната никога не е излишна.
Вто Дек 10, 2019 3:28 pm
vladofff
The Nort Face.
Имат модели за града, цяла зима ходя с такова, не са и особено скъпи..
Вто Дек 10, 2019 4:38 pm
Arkadietz
vladofff написа:
The Nort Face.
Имат модели за града, цяла зима ходя с такова, не са и особено скъпи..
Ти мислиш ли че бих дал толкова пари за градско яке? Взех такова от магазина на бул. „Черни връх“ 58, 1407 Хладилника/там главно нордланд продават/, мая някаква промоция имаше, но беше под двеста лв, като да бе 170, но не съм сигурен, забравих вече цената. Инак пише, че е правено в Камбоджа, но висят по него някакви шарени холограмни стикерчета на норт фейс. На мен ми върши работа, като за такива пари не се оплаквам и си го нося всеки ден. Имам ходене след малко натам, ще проверя дали има и ще пиша за цени.
p.s.
Отбих се през мястото, но наистина няма на такива цени, най-близките подобия бяха къде 400 и нещо. Явно моето съм го вземал на пролетно намаление, когато са се чудили как да се отърват от залежала стока.
Сря Дек 11, 2019 3:28 pm
Twoo
В Метро имаше The North Face на 190лв миналия месец.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети