|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
Arkadietz
|
|
|
Вто Дек 10, 2019 12:03 pm |
|
 |
Svetlix
|
|
Вто Дек 10, 2019 12:29 pm |
|
 |
Arkadietz
|
|
|
|
 |
 |
Зависи какво искаш да ползваш на Zayo. Аз лично от 2014 г. насам ползвам техни карбонови щеки. До днес продължавам със зверската експлоатация и не ме оставят. На всичкото отгоре са сигурно най-леките, които съм виждал/пипал. За съжаление вече не го предлагат този модел. |
Аз вече съм написал за какво.
Градско яке. Няма да ходя на ски с него.
Идеята е дали е достатъчно добро като изработка и достатъчно топло.
|
|
|
Вто Дек 10, 2019 2:56 pm |
|
 |
Twoo
|
|
|
|
Въпроса е как ти минава деня в града. Ако чакаш по спирки, стоиш по пейки и общо взето не се движиш много е хубаво якето да е по-дебело. Все пак якетата за планина са правени да се движиш с тях и тестовете за комфорт при определени температури винаги са в движение. Важен фактор е и личния ти метаболизъм... Иначе якето което си харесал изглежда супер. Марката е качествена, материалите също. Според мен в града дори само DWR покритие е достатъчно, но пък мембраната никога не е излишна.
|
|
|
Вто Дек 10, 2019 3:28 pm |
|
 |
vladofff
|
|
|
|
The Nort Face.
Имат модели за града, цяла зима ходя с такова, не са и особено скъпи..
|
|
|
Вто Дек 10, 2019 4:38 pm |
|
 |
Arkadietz
|
|
|
Сря Дек 11, 2019 1:56 pm |
|
 |
vladofff
|
|
|
|
Ти мислиш ли че бих дал толкова пари за градско яке? Взех такова от магазина на бул. „Черни връх“ 58, 1407 Хладилника/там главно нордланд продават/, мая някаква промоция имаше, но беше под двеста лв, като да бе 170, но не съм сигурен, забравих вече цената. Инак пише, че е правено в Камбоджа, но висят по него някакви шарени холограмни стикерчета на норт фейс. На мен ми върши работа, като за такива пари не се оплаквам и си го нося всеки ден. Имам ходене след малко натам, ще проверя дали има и ще пиша за цени.
p.s.
Отбих се през мястото, но наистина няма на такива цени, най-близките подобия бяха къде 400 и нещо. Явно моето съм го вземал на пролетно намаление, когато са се чудили как да се отърват от залежала стока.
|
|
|
Сря Дек 11, 2019 3:28 pm |
|
 |
Twoo
|
|
|
|
В Метро имаше The North Face на 190лв миналия месец.
|
|
|
Сря Дек 11, 2019 6:22 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|