Понеже дават времето сравнително хубаво през викенда, мисля да си ида за изборите до Враца напряко през Лакатник и Пършевица Не съм минавала скоро от там, последно от Враца до Миланово и ми е чудно как стоят нещата с пътеката от гара Лъкатник покрай скалите (после до Миланово пътя е ясен). Ако някой е минавал скоро - интересува ме там ли си е пътечката, има ли кучета после и разни такива нещица, че ще сме две девойки и само някой звяр ще ни липсва по пътя. Даже се чудя дали да не хвана шорткъта към Пършевица от Очин Дол, но пък там въобще не съм стъпвала от години...
От Лакатник до Миланово съм ходил само по шосето. Спомням си, че пътя бе много разбит, ма това бе доста отдавна - преди 8 години.
Нарочно ходихме по пътя, понеже там където са копали ската се откриваше много добър геоложки профил и събирахме разни фосили. Още си пазя едни Криноиди от не знам коя ера бяха - май карбона.
Последната промяна е направена от Speedy на Вто Окт 23, 2007 5:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Ако не ме лъже паметта 8 км беше от Лакатник до Миланово по шосето. бая серпентини прави.
Вто Окт 23, 2007 5:08 pm
Gamina
Дългичък си е пътя - около 4 часа и половина са до Пършевица. После и до Враца още 3-4 според това как сме с ходенето... ма лошо няма. От Очин Дол са към 3 часа до Пършевица, но жестоко ме съмнява да има някаква маркирана пътека там.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети