|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
Gamina
|
|
Лакатник - Пършевица |
|
Понеже дават времето сравнително хубаво през викенда, мисля да си ида за изборите до Враца напряко през Лакатник и Пършевица Не съм минавала скоро от там, последно от Враца до Миланово и ми е чудно как стоят нещата с пътеката от гара Лъкатник покрай скалите (после до Миланово пътя е ясен). Ако някой е минавал скоро - интересува ме там ли си е пътечката, има ли кучета после и разни такива нещица, че ще сме две девойки и само някой звяр ще ни липсва по пътя. Даже се чудя дали да не хвана шорткъта към Пършевица от Очин Дол, но пък там въобще не съм стъпвала от години...
_________________ www.summitsweb.com |
|
|
Вто Окт 23, 2007 3:39 pm |
 |
 |
Speedy
Регистриран на: 29 Ное 2006 Мнения: 2551 Местожителство: Неврокопъ |
|
|
|
От Лакатник до Миланово съм ходил само по шосето. Спомням си, че пътя бе много разбит, ма това бе доста отдавна - преди 8 години.
Нарочно ходихме по пътя, понеже там където са копали ската се откриваше много добър геоложки профил и събирахме разни фосили. Още си пазя едни Криноиди от не знам коя ера бяха - май карбона. 
Последната промяна е направена от Speedy на Вто Окт 23, 2007 5:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
Вто Окт 23, 2007 4:50 pm |
 |
 |
Gamina
|
|
|
|
а - къфто ще да е пътя, няма с кола да ходим я 
|
|
|
Вто Окт 23, 2007 4:55 pm |
 |
 |
Speedy
|
|
|
Ако не ме лъже паметта 8 км беше от Лакатник до Миланово по шосето. бая серпентини прави.
|
|
|
Вто Окт 23, 2007 5:08 pm |
 |
 |
Gamina
|
|
|
|
Дългичък си е пътя - около 4 часа и половина са до Пършевица. После и до Враца още 3-4 според това как сме с ходенето... ма лошо няма. От Очин Дол са към 3 часа до Пършевица, но жестоко ме съмнява да има някаква маркирана пътека там.
|
|
|
Вто Окт 23, 2007 5:18 pm |
 |
 |
Speedy
|
|
|
Надявам се някой друг да каже. От мен толкова. Това е едно от малкото места в Стара планина където съм ходил
|
|
|
Вто Окт 23, 2007 5:25 pm |
 |
 |
mislesht
|
|
|
Не съм ходил, но вчера не казаха ли че паднал снежец там? Или беше завчера?
|
|
|
Вто Окт 23, 2007 5:52 pm |
 |
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|