ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Къде се мотахте последно?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 122, 123, 124 ... 197, 198, 199  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Предишната тема
Следващата тема
Къде се мотахте последно?
Автор Съобщение
аngel

Мнение Отговорете с цитат
il4o_voivoda Smile страхотни места, са тез Зли потоци и билото . Ти май на майтап питаше как се слиза от Башлийски шокар към езерото под него, като виждам какви ридове тук и на Стражите със Стефан и дамите.
Сря Сеп 21, 2016 4:08 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
il4o_voivoda

Мнение С блогодарност! Отговорете с цитат
За Белия улей, който си е физическо ,а и психическо изпитание - голяма денивилация ,нестабилни сипеи, хлъзгави скали, опасност от падащи камъни /преди години бях там, когато летяха големи каменни късове и кънтяха километър-два надолу като в преизподнята/, немаркиран маршрут и пр., специално благодаря на Стефан. Той, първо бързо намери подхода към него, докрай кавалерства на дамите / ние двамата 30-40 години по-възрастни, се отцепихме, със свое си темпо и свити сърца за времето/ после парила всякакви опити за промяна - Улея беше една трета от пътя, следваха траверс на няколко върха от Мальовишкото било и слизане в тъмното към Сухото езеро с пътечка незнайно къде. Докрай се оглеждаше някой да не изпадне разглобен от премногото устрем, засне и отбеляза всичко подробно. В 2.30 полегнахме морни насред полянката, където чалгата и други нещица се лееха в изобилие. А ние с поглед в срамежливата луна-мома измежду диплите на облаците възвръщахме сили и мечтания.
Сря Сеп 21, 2016 11:54 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
lz1fw

Местожителство: София

Миналата събота и неделя бях край хижа Безбог в Пирин. Снимки от Попово езеро, Демир капия, връх Полежан и връх Безбог:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10208834519954058.1073741889.1045632547&type=1&l=4137b8e8e2
Чет Сеп 22, 2016 4:53 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
d_genov

Няколко снимки от вчерашното ни качване до вр. Малка Мальовица. Много красиво място! Сериозно драпане си беше нагоре, но гледките си заслужаваха. Very Happy

Луната все още не е залязла над Мальовица.

Малка Мальовица с езерцето отдолу:

От вр. Малка Мальовица към Мальовица.

Поглед към Орловец:

Странно ми е само защо Малка Мальовица не фигурира в картата BG Mountains. Confused Според мен е редно да бъде добавена, най-малкото като за ориентир в района.
Съб Сеп 24, 2016 3:21 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Mariana1000

d_genov написа:

Странно ми е само защо Малка Мальовица не фигурира в картата BG Mountains. Confused Според мен е редно да бъде добавена, най-малкото като за ориентир в района.

Ако ти се четат пет страници, тук има отговор на въпроса Wink
http://forum.bg-turist.com/viewtopic.php?t=9084&postdays=0&postorder=asc&start=0

Нед Сеп 25, 2016 2:10 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
excalibur

Местожителство: гр.София

Мнение С andimit и професора Отговорете с цитат

Нед Сеп 25, 2016 12:13 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mislesht

Местожителство: Пловдив

Саръташ , източни Родопи:

http://forum.bg-turist.com/viewtopic.php?t=11204

Пон Сеп 26, 2016 11:18 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
suunto

На 23 и 24 септември за първи път бях в Стара планина. Маршрутът:
1. Клисура - хижа Ехо
2. хижа Ехо - Беклемето

Ето скромно няколко снимки:

Вто Сеп 27, 2016 9:56 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
packo packov

Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100

Мнение Where is gara Bov? Отговорете с цитат
В сряда след работа, влакът тъкмо да тръгне за Лакатник и контактната мрежа думна. Чаканеееее на гарата БеДеЖеееее!!! Пътниците от три влака се събраха в един... Тея с колелетата как ги мразя във влака, ма били си платили, ма не ме интересува! В четвъртък едни 80 км от Миланово до Своге по асфалта, Лесков дол, нагоре по овчарски пътеки и след голямо бутане бяхме особено щастливи да зърнем бяло-червено-бяло. 2-3 км по Пътеката за Морето и уж през Кръстец (това никога няма да се разбере, кое е точно), та в Батулия. Още няколко бири там и Реброво и влака за София (тоз път навреме).

Под Високата чукла хванахме надолу към Кръстец, ама се омотахме, няма такава плетеница от пътища! Поне видяхме къде излиза оригиналния път от Лесков дол на Пътеката.

Местните да не се слушат за посоката и пътя!!!
"не натама, не натам, а натам, по пъто право и ше стигнете!" - от три източника на три различни места и все не сработи!

https://www.youtube.com/watch?v=dBtQ7fx4Hd4

Пет Сеп 30, 2016 8:31 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
packo packov

Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100

Мнение Витоша 2Х50 Отговорете с цитат
Вчера сутрин тръгнахме с Роската с колелата от дома в Младост. Включиха се още двамина. На Боснек дойде съпорта с чували, шалтета и палатки и (бирки 2-3...) Днес го доизвъртяхме. Не е лошо, даже съм приятно изненадан, ама за един ден в състезателно темпо, (еле па и да съм платил) ми иде в повече. Инак, дори с тези 5-6 км в Плана планина дет са добавили преди Железница не им излиза сметката на Витоша 100, до 88 май са ги докарали. Ние успяхме на 107 да заковем в Младост от старта до финала.
Абе Дизелчето да му мисли тея дни кат тръгне да прави национален рекорд. Камъните покрай Студена, а и преди Смильо са ужасни!

Нед Окт 02, 2016 8:25 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
DHG

Местожителство: Кюстендил

Мнение Re: Where is gara Bov? Отговорете с цитат
.....................
Нед Окт 02, 2016 10:38 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Петър

Мнение Where is gara Rebrovo? Отговорете с цитат
В потвърждение на П.Пасков закъсненията/в повечето случай изходящи/ по направление на дефилето от много време са по-скоро правило отколкото изключение. Едно час и половина закъснение от гара София ме лиши от възможността да походя по част от маршрута К-Е. Наложи се трансформация: "Реброво-Владо Тричков". Получи се съчетание на приятното и полезното, доволен съм.Хубаво време, обзорни панорами и събрана информация за BGM. Все пак не състоялият се маршрут го огледах отдалече, до следващия път.

<- клик!
Пон Окт 03, 2016 12:48 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ldmlz

Този уикенд времето беше хубаво за дълъг маршрут и в съботата направихме х.Вихрен - Кутело - з.Кончето - Баюви дупки - Албутин - х.Загаза - Влахински езера - х.Вихрен с ходене и тук там подтичване.

До Албутин маркировката не е проблем, оттам до голямото Влахинско езеро се следи трудно, без гпс ще е голямо мотане и изгубването е почти сигурно. От хижа Загаза до овчарниците минахме по по-краткия път, който започва от моста до хижата, след което се качва стръмен склон в гората, маркировката е синя (не съм сигурен дали и по дългия вариант не е същия цвят).

И няколко снимки - https://goo.gl/photos/CPtyYTnRPq1kqM1S8

Сря Окт 05, 2016 3:17 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
fena73

Местожителство: Ст.Загора

Мнение Злия зъб Отговорете с цитат
Възкачих му се най-подире и аз на зъба...!
Вто Окт 18, 2016 10:39 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
wanderer142

За последно се мотах отново край Леденика и силно препоръчвам на всеки гост на пещерата, да направи и кръгчето "Планинарство за начинаещи"! Една 7,5 километрова чиста пътека, без никаква трудност, подходяща и за малки деца и за наднормени тела. Ще си изкарате много приятни два часа. Трака го има в мрежата, но маршрута е така организиран, че от всеки маркер има видимост към следващият. Ако няма мъгла.

https://goo.gl/photos/89MwoD2HNpaDLM1z7
Пон Окт 24, 2016 4:21 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 122, 123, 124 ... 197, 198, 199  Следваща
Страница 123 от 199

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.