ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
хижа Рибни езера???

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Предишната тема
Следващата тема
хижа Рибни езера???
Автор Съобщение
aniradulova

Местожителство: sofia

Мнение хижа Рибни езера??? Отговорете с цитат
Дали някой може да ми каже какво е положението на хижа Рибни езера? Изчетох толкова противоречиви мнения, че вече не знам на кого да вярвам. Ту било чисто и спретнато, ту било ужасяващо мръсно. Хижарите веднъж били супер, веднъж били темерути. Ако някой може да ми каже доколкото може обективно как точно е , ще бъда много благодарна. Планираме тия дни да отидем дотам, но ако наистина е нетърпимо ще променим плановете си. Благодаря предварително!
Нед Сеп 13, 2015 8:06 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Алекс.Йо

Местожителство: София

Мнение Отговорете с цитат
Здравей, ако сте тръгнали на хижа, няма да ви хареса. Ако отивате заради прекрасната местност, в която се намира, то не бива да и обръщате внимание. Smile Ще преспите, ще хапнете и така. Обадете се предварително. Тогава хижарите имат по-различно отношение. Това е моето скромно мнение.
Нед Сеп 13, 2015 11:24 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
planinar

Не бях ходил там от 20-тина години. Държеше ми влага. Миналото лято си казах, е доста време е това, може да са се променили нещата. Блажени са верующите…

Същите хижари, разликата е, че 20г. един пирон не са забили. Хижата се руши, не ми се говори за чистотата и отношението като към досадна муха.

Беше към 7 вечерта, една супа исках да хапна. Не ми дадоха, имали групи. Храниха ги до към 21:30, е тогава вече не бях гладен. То и самите групи щяха да се бият, щото чакаха по 1ч да им дадат манджата.

В 5ч. стария хижар беше мотика, заобиколен от 5-6 другари. Джангъра, т.е. музиката, дето произвеждаха се чуваше от Йосифица (не се шегувам). Към 9 се сбиха. Казаха ми, че от 3ч са заседнали.

Следващите 20-тина години смятам отново да пропускам тази хижа. Има удобни места наоколо.
Пон Сеп 14, 2015 1:09 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
aniradulova

Местожителство: sofia

Много благодаря за информацията. Не очаквам хотелски удобства, но ми се иска да е поне чистичко. Освен това отиваме в планината за спокойствие и тишина , а не да слушаме кръчмарски свади. Тях си ги имаме и в софия. Още веднъж благодаря за отговорите. Ще отидем там догодина лятото, когато можем да нощуваме на палатка. Сега ще измислим нещо друго. Весели приключения на всички!
Пон Сеп 14, 2015 9:16 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dobrifin

Местожителство: Рилско

То сега , точно тази седмица ако не е за палатка , то кога Question
Въобще не го мислете , а грабвайте раниците и се радвайте на воля на слънцето , което септември ни доставя Very Happy
Пон Сеп 14, 2015 9:24 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
IvayloG

Местожителство: Плевен

А за палатка около хижата четох,че искали и пари? Що ли за хора са това?
Съб Окт 10, 2015 5:19 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.