хижа Рибни езера???
Дали някой може да ми каже какво е положението на хижа Рибни езера? Изчетох толкова противоречиви мнения, че вече не знам на кого да вярвам. Ту било чисто и спретнато, ту било ужасяващо мръсно. Хижарите веднъж били супер, веднъж били темерути. Ако някой може да ми каже доколкото може обективно как точно е , ще бъда много благодарна. Планираме тия дни да отидем дотам, но ако наистина е нетърпимо ще променим плановете си. Благодаря предварително!
Нед Сеп 13, 2015 8:06 pm
Алекс.Йо
Здравей, ако сте тръгнали на хижа, няма да ви хареса. Ако отивате заради прекрасната местност, в която се намира, то не бива да и обръщате внимание. Ще преспите, ще хапнете и така. Обадете се предварително. Тогава хижарите имат по-различно отношение. Това е моето скромно мнение.
Нед Сеп 13, 2015 11:24 pm
planinar
Не бях ходил там от 20-тина години. Държеше ми влага. Миналото лято си казах, е доста време е това, може да са се променили нещата. Блажени са верующите…
Същите хижари, разликата е, че 20г. един пирон не са забили. Хижата се руши, не ми се говори за чистотата и отношението като към досадна муха.
Беше към 7 вечерта, една супа исках да хапна. Не ми дадоха, имали групи. Храниха ги до към 21:30, е тогава вече не бях гладен. То и самите групи щяха да се бият, щото чакаха по 1ч да им дадат манджата.
В 5ч. стария хижар беше мотика, заобиколен от 5-6 другари. Джангъра, т.е. музиката, дето произвеждаха се чуваше от Йосифица (не се шегувам). Към 9 се сбиха. Казаха ми, че от 3ч са заседнали.
Следващите 20-тина години смятам отново да пропускам тази хижа. Има удобни места наоколо.
Пон Сеп 14, 2015 1:09 pm
aniradulova
Много благодаря за информацията. Не очаквам хотелски удобства, но ми се иска да е поне чистичко. Освен това отиваме в планината за спокойствие и тишина , а не да слушаме кръчмарски свади. Тях си ги имаме и в софия. Още веднъж благодаря за отговорите. Ще отидем там догодина лятото, когато можем да нощуваме на палатка. Сега ще измислим нещо друго. Весели приключения на всички!
То сега , точно тази седмица ако не е за палатка , то кога
Въобще не го мислете , а грабвайте раниците и се радвайте на воля на слънцето , което септември ни доставя
Пон Сеп 14, 2015 9:24 pm
IvayloG
А за палатка около хижата четох,че искали и пари? Що ли за хора са това?
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети