ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Помощ при маршрут до в.Вихрен през Кончето

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Предишната тема
Следващата тема
Помощ при маршрут до в.Вихрен през Кончето
Автор Съобщение
buffy96

Местожителство: Ямбол

Мнение Помощ при маршрут до в.Вихрен през Кончето Отговорете с цитат
Здравейте! Другата година планирам заедно с приятеля ми, да изкачим връх Вихрен през Кончето. Аз вече съм го изкачвала от х.Вихрен. Планът ми е да го изкачим от х.Яворов през Кончето и до х.Вихрен. Четох много из интернет, но не разбрах как се стига до тази местност Бетоловото, която е изходен пункт за х.Яворов. Т.к ще пътуваме с влак от гр.Ямбол и нямаме кола, не знам в Разлог или Банско да пристигнем (т.к видях,че и в двата града има ЖП гари). Също разбрах, че и от двата града може да се стигне до въпросната местност. Моля ако някой е минавал по този маршрут да ми помогне в избора. Проблемът ми е, че не само не зная от кой град ще е по-добре, а и от кой ще има някакъв транспорт до Бетоловото.Благодаря предварително!! Smile Question
Чет Сеп 11, 2014 4:23 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес
vladofff

Мнение Отговорете с цитат
Разлог е по-близо. От гарата/автогарата дори за около час ще стигнеш и пеш. Обикновено обаче се взема рейса, който ходи към благоевград софия или др, и помолвате шофера да ви остави на разклонението на основния път и този за х.Яворов. Това са мизерни варианти, но ако нямате и много време, просто вземате едно такси, което за десетина лева ще ви откара много нагоре, вероятно до края на асфалта. За мен това е оптималния вариант -по-добре да прекараш повече време в планината, отколкото да трамбоваш в жегата по асфалта из полето.
Чет Сеп 11, 2014 9:43 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
buffy96

Местожителство: Ямбол

Супер, много ти благодаря. Smile
Чет Сеп 11, 2014 1:55 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес
bobitata

Местожителство: София

Вариант е също да звъннеш в хижата и да попиташ за качване с УАЗ-ка от Разлог до самата хижа Яворов. Не съм информимарана обаче за цената на услугата

Нед Сеп 14, 2014 5:09 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.