Само аз ли имам проблем последните дни с изпращане на личните съобщения?
Пет Юни 06, 2014 10:12 am
ieronimus
Re: Проблем при изпращане на лични съобщения
ilievvli написа:
Ако можеш направи трак на маршрутът на Хр.Ботев, защото никъде не съм го виждал посочен точно.
Отговорът ми към ilievvli е - не направих трак защото не носих уреда, още не съм се научил да боравя с него . Ботевият път от Козлодуй до Околчица е маркиран с камъни с надпис - "Път на Ботевата чета" мисля, че около 65 на брой, има и табели, след местността "Речка" при навлизане във Врачанският Балкан има и туристическа маркировка. Първите три дни се ходи по равно, след това Предбалкана и Балкана. Трудно може да се обърка човек.
Пет Юни 06, 2014 10:15 am
ieronimus
Re: Проблем при изпращане на лични съобщения
"stefan_iliev38
Малко късно видях, че се каниш днес да заминаваш на поход по Ботевата пътека.
Ако може да попитам - понеже и аз се каня да я мина тази година - сам ли тръгваш или с група? Строго по графика на Ботевата чета ли ще се движиш, или според обстоятелствата?
Аз лично мислех да тръгна в петък, тъй като прогнозата за четвъртък е неблагоприятна. Неделя да стигна до Враца, където да присъствам на тържествената заря проверка. И в понеделник рано-рано към Околчица. Следобяда - слизане през Рашков дол.
Но може и да се присъединя към тебе в сряда или четвъртък, ако не ти е късно. Или да успея да те настигна някъде преди Враца. "
Отговорът ми към Стефан
Минах го вече с група към туристическо дружество "Средногорец" Чирпан. Осем възрастни и пет ученика. Към Козлодуй пътувахме на 27.05. Тръгнахме от Козлодуй и вървяхме до Околчица пет дни с колоната, около 120 км. Спахме на палатки в лагерите за всички групи. Казаха, че са се записали към 840 човека, но реално вървяха, около 300. Жалко, че не съм видял съобщението ти, защото щяхме да те вземем с нас. Ти си брат на Яница (Марияна 1000), нали? Четох с наслада пътеписа й за Ком-Емине. В тази връзка, ако решите да завтаряте Ком-Емине, аз съм на линия.
Похода "По стъпките на Ботевата чета" е по-скоро духовно изживяване, всъщност, човек трябва да е там за да изпита усещането. Препоръчвам ти да го минеш с колоната. Като туристически преход не е кой знае какво.
Хубав ден.
Пет Юни 06, 2014 10:18 am
EXIIIT
проблема се решава като напишете заглавието на латиница
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети