ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Зима. Село Тъжа-Триглав-Марагидик-Параджика-Калофер.

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Зима. Село Тъжа-Триглав-Марагидик-Параджика-Калофер.
Автор Съобщение
Todor

Мнение Отговорете с цитат
Абе хъркал съм... То това е специална техника за защита от мечки, когато си на палатка в Родопите Smile Нали те предупредих да си носиш тапи?
Вто Фев 11, 2014 2:14 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
igurbev

Местожителство: София

Мнение Re: Зима. Село Тъжа-Триглав-Марагидик-Параджика-Калофер. Отговорете с цитат
Цитат:

Мартине, Гърбев, какво чакате бе хора? Smile

Аз по това време си чаках вратната пържола и шопската салата в една кръчма в Пирдоп. (Иначе мястото наистина е благодатно, миналата година извадихме късмет там: темата)
Вто Фев 11, 2014 2:16 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Todor

Мнение Re: Зима. Село Тъжа-Триглав-Марагидик-Параджика-Калофер. Отговорете с цитат
Цитат:

Todor написа:
Абе хъркал съм... То това е специална техника за защита от мечки, когато си на палатка в Родопите Smile Нали те предупредих да си носиш тапи?

Диванът дето спах се беше изместил с около педя от вибрациите.Smile

Аааа.... То това от твоето собствено хъркане е било Smile
Вто Фев 11, 2014 5:01 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
starterwrc

Местожителство: Ст. загора

Добър преход клега. Голям кадемлия зимно си е предизвикателство. Миналия м.март с един приятел не уцелихме времето, беше всичко заледено с много силен вятър, но все пак го направихме, макар да си признавам че беше доста рисковано.
Вто Фев 11, 2014 9:51 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
martin555

Местожителство: Русе

"Мартине, Гърбев, какво чакате бе хора? Smile "

Мартин гние по 6 дни в офис от няколко месеца, не знам как ще процедирам с дву и тридневните преходи, за ден не се получава нищо, все пак нямам ментални способности. Very Happy Хубав и обзорен преход, Браво! Не видях снимка от заслона, но явно не е бил като снежен дворец за да го снимаш.

Относно Марагидик, Ванко Гърбев изби рибата там с тези нощни снимки! Smile

А ето и нещо свежо от есента там, да си припомня с носталгия! Поздрави от мен! Smile

Сря Фев 12, 2014 10:23 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mislesht

Местожителство: Пловдив

martin555 написа:

Мартин гние по 6 дни в офис от няколко месеца, не знам как ще процедирам с дву и тридневните преходи, за ден не се получава нищо, все пак нямам ментални способности.

Мартине, добре дошъл в Матрицата! Аз се пека на този огън от години и не му се вижда края...

Сря Фев 12, 2014 4:04 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
martin555

Местожителство: Русе

martin555 написа:

Мартин гние по 6 дни в офис от няколко месеца, не знам как ще процедирам с дву и тридневните преходи, за ден не се получава нищо, все пак нямам ментални способности.

Мартине, добре дошъл в Матрицата! Аз се пека на този огън от години и не му се вижда края...[/quote]

Не съм от най-издържливите в това отношение (все пак говорим за заплата от 400лв), обмислям промяна... За три месеца се издухах, ти ми говориш за години.... Neutral

Сря Фев 12, 2014 6:23 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.