|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
Todor
|
|
|
|
Абе хъркал съм... То това е специална техника за защита от мечки, когато си на палатка в Родопите Нали те предупредих да си носиш тапи?
|
|
|
Вто Фев 11, 2014 2:14 pm |
|
 |
igurbev
|
Re: Зима. Село Тъжа-Триглав-Марагидик-Параджика-Калофер. |
|
 |
 |
Мартине, Гърбев, какво чакате бе хора?
|
Аз по това време си чаках вратната пържола и шопската салата в една кръчма в Пирдоп. (Иначе мястото наистина е благодатно, миналата година извадихме късмет там: темата)
|
|
|
Вто Фев 11, 2014 2:16 pm |
|
 |
Todor
|
|
Re: Зима. Село Тъжа-Триглав-Марагидик-Параджика-Калофер. |
|
 |
 |
 |
 |
Абе хъркал съм... То това е специална техника за защита от мечки, когато си на палатка в Родопите Нали те предупредих да си носиш тапи? |
Диванът дето спах се беше изместил с около педя от вибрациите. |
Аааа.... То това от твоето собствено хъркане е било 
|
|
|
Вто Фев 11, 2014 5:01 pm |
|
 |
starterwrc
Регистриран на: 07 Сеп 2011 Мнения: 64 Местожителство: Ст. загора |
|
|
|
Добър преход клега. Голям кадемлия зимно си е предизвикателство. Миналия м.март с един приятел не уцелихме времето, беше всичко заледено с много силен вятър, но все пак го направихме, макар да си признавам че беше доста рисковано. 
|
|
|
Вто Фев 11, 2014 9:51 pm |
|
 |
martin555
|
|
|
"Мартине, Гърбев, какво чакате бе хора? Smile "
Мартин гние по 6 дни в офис от няколко месеца, не знам как ще процедирам с дву и тридневните преходи, за ден не се получава нищо, все пак нямам ментални способности. Хубав и обзорен преход, Браво! Не видях снимка от заслона, но явно не е бил като снежен дворец за да го снимаш.
Относно Марагидик, Ванко Гърбев изби рибата там с тези нощни снимки!
А ето и нещо свежо от есента там, да си припомня с носталгия! Поздрави от мен!

_________________ http://martinpetrov555.blogspot.com/ |
|
|
Сря Фев 12, 2014 10:23 am |
|
 |
mislesht
|
|
|
 |
 |
Мартин гние по 6 дни в офис от няколко месеца, не знам как ще процедирам с дву и тридневните преходи, за ден не се получава нищо, все пак нямам ментални способности.
|
Мартине, добре дошъл в Матрицата! Аз се пека на този огън от години и не му се вижда края...
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето. |
|
|
Сря Фев 12, 2014 4:04 pm |
 |
 |
martin555
|
|
|
 |
 |
Мартин гние по 6 дни в офис от няколко месеца, не знам как ще процедирам с дву и тридневните преходи, за ден не се получава нищо, все пак нямам ментални способности.
|
Мартине, добре дошъл в Матрицата! Аз се пека на този огън от години и не му се вижда края...[/quote]
Не съм от най-издържливите в това отношение (все пак говорим за заплата от 400лв), обмислям промяна... За три месеца се издухах, ти ми говориш за години.... 
_________________ http://martinpetrov555.blogspot.com/ |
|
|
Сря Фев 12, 2014 6:23 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|