Абе хъркал съм... То това е специална техника за защита от мечки, когато си на палатка в Родопите Нали те предупредих да си носиш тапи?
Вто Фев 11, 2014 2:14 pm
igurbev
Re: Зима. Село Тъжа-Триглав-Марагидик-Параджика-Калофер.
Цитат:
Мартине, Гърбев, какво чакате бе хора?
Аз по това време си чаках вратната пържола и шопската салата в една кръчма в Пирдоп. (Иначе мястото наистина е благодатно, миналата година извадихме късмет там: темата)
Вто Фев 11, 2014 2:16 pm
Todor
Re: Зима. Село Тъжа-Триглав-Марагидик-Параджика-Калофер.
Цитат:
Todor написа:
Абе хъркал съм... То това е специална техника за защита от мечки, когато си на палатка в Родопите Нали те предупредих да си носиш тапи?
Диванът дето спах се беше изместил с около педя от вибрациите.
Аааа.... То това от твоето собствено хъркане е било
Вто Фев 11, 2014 5:01 pm
starterwrc
Добър преход клега. Голям кадемлия зимно си е предизвикателство. Миналия м.март с един приятел не уцелихме времето, беше всичко заледено с много силен вятър, но все пак го направихме, макар да си признавам че беше доста рисковано.
Мартин гние по 6 дни в офис от няколко месеца, не знам как ще процедирам с дву и тридневните преходи, за ден не се получава нищо, все пак нямам ментални способности. Хубав и обзорен преход, Браво! Не видях снимка от заслона, но явно не е бил като снежен дворец за да го снимаш.
Относно Марагидик, Ванко Гърбев изби рибата там с тези нощни снимки!
А ето и нещо свежо от есента там, да си припомня с носталгия! Поздрави от мен!
Мартин гние по 6 дни в офис от няколко месеца, не знам как ще процедирам с дву и тридневните преходи, за ден не се получава нищо, все пак нямам ментални способности.
Мартине, добре дошъл в Матрицата! Аз се пека на този огън от години и не му се вижда края...
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Мартин гние по 6 дни в офис от няколко месеца, не знам как ще процедирам с дву и тридневните преходи, за ден не се получава нищо, все пак нямам ментални способности.
Мартине, добре дошъл в Матрицата! Аз се пека на този огън от години и не му се вижда края...[/quote]
Не съм от най-издържливите в това отношение (все пак говорим за заплата от 400лв), обмислям промяна... За три месеца се издухах, ти ми говориш за години....
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети