ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Вр. Исмаилица - х. Македония - Картала

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Предишната тема
Следващата тема
Вр. Исмаилица - х. Македония - Картала
Автор Съобщение
Мавруд

Мнение Вр. Исмаилица - х. Македония - Картала Отговорете с цитат
Смятаме да си направим една разходка за 1 ден с кола по надявам се асфалта до Картала и от там лифта до вр. Исмаилица. Ще отидем до х. Македония и обратно по долината към Картала. Но ми се струва, че това ще ни отнеме не повече от 3-5 часа или бъркам ? И се чудя как да разнообразим ? Да катерим към Голям Мечи връх и да се връщаме от хижата - няма да е много приятно...май ще е добре да тръгнем по билото към вр. Чакалица и да се върнем обратно към Македония...Не знам. Дайте идеи и ориентировъчно време Исмаилица - Х. Македония - Картала ?

Пет Ное 01, 2013 5:19 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
promis

Местожителство: Пловдив

Мнение Отговорете с цитат
Там съм бил април месец, качихме се с лифта (пускат го само като има хора), после врътнахме по билото и по тъмно слезнахме в хижата (не помня вече защо - късно тръгнахме май). На другия ден се качихме на Голям Мечи връх, духаше сериозно, поради което се отказахме да вървим на изток по билото. Иначе, ако няма силен вятър (тогава мисля че беше бурен) можете по билото на изток да тръгнете и като ви омръзне слизате някак Smile
Пет Ное 01, 2013 6:38 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Мавруд

promis написа:
Там съм бил април месец, качихме се с лифта (пускат го само като има хора), после врътнахме по билото и по тъмно слезнахме в хижата (не помня вече защо - късно тръгнахме май). На другия ден се качихме на Голям Мечи връх, духаше сериозно, поради което се отказахме да вървим на изток по билото. Иначе, ако няма силен вятър (тогава мисля че беше бурен) можете по билото на изток да тръгнете и като ви омръзне слизате някак Smile

А какво значи като има хора ? Ние ще сме 4 човека ? Това брои ли се за имане на хора ? Защото се обадих по телефона и ми казаха, че лифта ще работи и не споменаха това с имането на хора...

Пет Ное 01, 2013 8:33 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
promis

Местожителство: Пловдив

Да, ще го пуснат, ние бяхме петима. Просто не го въртят на празни обороти, пускат го, качват ви и пак го спират.
Пет Ное 01, 2013 8:37 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Мавруд

Благодаря за инфото. Smile 15 лв двупосочно, 12 лв еднопосочно.

Пет Ное 01, 2013 11:18 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.