Смятаме да си направим една разходка за 1 ден с кола по надявам се асфалта до Картала и от там лифта до вр. Исмаилица. Ще отидем до х. Македония и обратно по долината към Картала. Но ми се струва, че това ще ни отнеме не повече от 3-5 часа или бъркам ? И се чудя как да разнообразим ? Да катерим към Голям Мечи връх и да се връщаме от хижата - няма да е много приятно...май ще е добре да тръгнем по билото към вр. Чакалица и да се върнем обратно към Македония...Не знам. Дайте идеи и ориентировъчно време Исмаилица - Х. Македония - Картала ?
Там съм бил април месец, качихме се с лифта (пускат го само като има хора), после врътнахме по билото и по тъмно слезнахме в хижата (не помня вече защо - късно тръгнахме май). На другия ден се качихме на Голям Мечи връх, духаше сериозно, поради което се отказахме да вървим на изток по билото. Иначе, ако няма силен вятър (тогава мисля че беше бурен) можете по билото на изток да тръгнете и като ви омръзне слизате някак
Пет Ное 01, 2013 6:38 pm
Мавруд
promis написа:
Там съм бил април месец, качихме се с лифта (пускат го само като има хора), после врътнахме по билото и по тъмно слезнахме в хижата (не помня вече защо - късно тръгнахме май). На другия ден се качихме на Голям Мечи връх, духаше сериозно, поради което се отказахме да вървим на изток по билото. Иначе, ако няма силен вятър (тогава мисля че беше бурен) можете по билото на изток да тръгнете и като ви омръзне слизате някак
А какво значи като има хора ? Ние ще сме 4 човека ? Това брои ли се за имане на хора ? Защото се обадих по телефона и ми казаха, че лифта ще работи и не споменаха това с имането на хора...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети