ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Три дни по *криви* пътеки в Пирин.
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Предишната тема
Следващата тема
Три дни по *криви* пътеки в Пирин.
Автор Съобщение
Speedy

Местожителство: Неврокопъ

Мнение Отговорете с цитат
Много изтощителни ходения си направил! От Тевно ез. накъде слезе, към Банско, Добринище или Сандански?

Вто Сеп 10, 2013 4:37 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Gamina

Сиврията горещо ти я препоръчвам при следващото /надявам се безболезнено/ ходене! Много ме израдва гледката от нея Smile

И с това трамбоване от Кресна... как беше приказката "лудите ги пускат от време на време" Laughing

Вто Сеп 10, 2013 5:35 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
promis

Местожителство: Пловдив

Чудно ходене! Интересно ще е това качване на кончето от там да се направи зимата Smile
Вто Сеп 10, 2013 6:08 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dido

Зимата по тоя маршрут е твърде възможно да отвориш работа на хората, да те копат напролет от Църната вода.

Забавно изтезание си направил ЗЦБП... Very Happy Що не пробваш БИРА вместо тоник Question

П.П. Ама как ме върна три пъти да отварям страницата с тая стара дата на снимките Very Happy

Вто Сеп 10, 2013 6:13 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Yassen

Местожителство: София

Я се пази повече, ей! Кой ще пише таквиз пътеписи, ако се контузиш? Very Happy
Вто Сеп 10, 2013 7:55 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
sprocker

Ха, ужким различен маршрут (не много от моя) но подобни изживявания Laughing
Като написа за качването по кончето, три стъпки и почивка за въздух, аз така се чувствах преди две седмица под Вихрен. За пръв път ме озори това изкачване толкова, но вече бях ходил няколко дни и въпросния ден бях станал в 4 сутринта, а вече беше вечер. Точно като теб се чувствах и горе на кончето - минали години подтичвах като козичка по скалите отгоре при уплашените възклицания на приятелите си, сега нямах смелост да пусна въжето, защото краката ми не ме държаха много. При теб проблема май е стъпалото, при мен вече и второто коляно сдава багажа. Пък като стигнах до мястото с раницата също се засмях, аз се държах по същия начин под Муратов - идвах от синаница, бях решил да не го качвам, но не ми се слизаше чак до езерото, та се опитах да го заобиколя - голяма грешка, отиде ми час и половина по камъните. Излязох от другата му страна, между него и хвойнати и видях пирамидки нагоре, та си пъхнах раницата между два камъка, ама все пак се виждаше и докато подтичвах нагоре само тя ми беше в главата. Единственото, което ме успокояваше беше, че аз едва стигнах до там, едва ли някой ще се появи докато сляза Very Happy

Заслужава ли си пътят долу между Синаница и Вихрен, през Гергийските езера? Там беше първоначалният ми план, но един човек ме отказа, пътеката била обрасла с глокове и била трудно преходима, така ли е?
Вто Сеп 10, 2013 7:56 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dido

ZCEZBPM написа:

За снимките не те разбрах.
Просто апарата като не е сверен показва някаква негова си дата.
По някое време се сетих да го наглася с точната дата.
Януари 2008 не бях стъпвал в планинатаSmile
Всички снимки са от почивните дни в края на миналата седмица.

Ами помислих, че темата е стара - заради датата 2008, затворих, поразмислих, отворих пак, погледнах долу, погледнах пак горе и т.н. Laughing

sprocker написа:

Заслужава ли си пътят долу между Синаница и Вихрен, през Гергийските езера? Там беше първоначалният ми план, но един човек ме отказа, пътеката била обрасла с глокове и била трудно преходима, така ли е?

Екстра е пътеката. Има малко клек под Муратовата чука и над малкото безводно циркусче посока Синаница, прилично просечен.
Самият маршрут дава доста интересни гледки - под самата Гергийца, при двойката езера и на премката през Гредаро - струва си минаването.

Вто Сеп 10, 2013 8:05 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
sprocker

Супер, тамън нещо да остане и за догодина. Smile
Вто Сеп 10, 2013 8:10 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
promis

Местожителство: Пловдив

Стига бе, хора! Да ти отмъкнат раницата? Това случвало ли се е някога? Чак не мога да повярвам, че някой би го направил.
Вто Сеп 10, 2013 9:40 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
пешко

Местожителство: MONTANA

супер разказ и снимки Exclamation
Вто Сеп 10, 2013 9:57 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ристо Туристо

Местожителство: на 950 м.н.в.

Иво - викам а те черпа с една песновка за поредното садо-мазо на моменти Tooth :
http://www.youtube.com/watch?v=4nt1Ucs10CM&list=UUNzFHhsJYT4xAje0p28RqTQ
По-рано нещо не ми ареса поздрава.

Мисля са излишни тия страхове за раниците по чукарите.
Виж по хижите и аз си я наглеждам.

ZCEZBPM написа:
...
Миленита е приятно откачена и става за слушане, ама съм забравил за предишния поздрав.Smile

пп - е как може да забравиш? Cool

Последната промяна е направена от Ристо Туристо на Вто Сеп 10, 2013 10:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Вто Сеп 10, 2013 10:17 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Momchil

Еййй,можеш да накараш човек да почне да пие тоник без джин Laughing Laughing

Последната промяна е направена от Momchil на Нед Мар 16, 2014 6:10 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Сря Сеп 11, 2013 3:42 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Mariana1000

Само имам една забележка и един въпрос Wink
Забележката - спри да пишеш с най-ситния шрифт. Така или иначе чета всичко, което си написал, не ме затруднявай да си лепя носа за монитора Confused
Въпрос - що се мъчиш с тези обувки, като ти притискат ахилеса? Че и отиваш с тях на Пирин? Това е мазохитично дори за планинар Sad Много гадна болка е тази, не можеш да стиснеш зъби и да продължиш, както при други болежки. Пиши ги тези обувки разход и се отърви от тях.

Сря Сеп 11, 2013 6:44 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Mariana1000

Никъде не трябва да цъкаш за да стане по-едър шрифта, а напротив - трябва да спреш да цъкаш за да става по-дребен. Както е тук например от четвъртия ред нататък:
ZCEZBPM написа:

Към Банско през Демяница.
Успях дори да хвана сутришния бус от хижа Вихрен който слизаше към Банско .
Не вървях по пътеката до долу, а излязох на асфалта там където е стената от камъни.
Стигнах бързо, защото ходенето беше доста по -болезнено от лекото подтичване.
Кракът ме болеше само когато обувката го притискаше, а когато се ходи по надолнище натиска е по-голям.
Като ходех по надолнището обувката ми се набиваше отзад в ахилеса, а като се движих в тръст и наклонен леко напред ме болеше по-малко.
Ъгълът на глезенасе променя.
Това да не се чуди някой дето гледа трака защо съм тичал чат пат.Smile

Чета си аз нормално и с кеф и изведнъж се появяват някакви ситни букви Shocked И си нарушавам хубавото полуводоравно положение за да ги чета. Laughing Засрами се и не пипай повече полето за размера Smile

Сря Сеп 11, 2013 8:07 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Весела Ягодова

Абе, Иво, максимално ме кефиш !
Зимата ше ти драсна някой ред да ходим заедно, счупвам се от смях от писанията ти (иначе ходенето си е повече от сериозно), хем да правиш пъртина, хем да разведряваш обстановката. Laughing Wink
Чет Сеп 12, 2013 4:26 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.