Чудно ходене! Интересно ще е това качване на кончето от там да се направи зимата
Вто Сеп 10, 2013 6:08 pm
dido
Зимата по тоя маршрут е твърде възможно да отвориш работа на хората, да те копат напролет от Църната вода.
Забавно изтезание си направил ЗЦБП... Що не пробваш БИРА вместо тоник
П.П. Ама как ме върна три пъти да отварям страницата с тая стара дата на снимките
_________________ Бутам след осмата бира
Вто Сеп 10, 2013 6:13 pm
Yassen
Я се пази повече, ей! Кой ще пише таквиз пътеписи, ако се контузиш?
Вто Сеп 10, 2013 7:55 pm
sprocker
Ха, ужким различен маршрут (не много от моя) но подобни изживявания
Като написа за качването по кончето, три стъпки и почивка за въздух, аз така се чувствах преди две седмица под Вихрен. За пръв път ме озори това изкачване толкова, но вече бях ходил няколко дни и въпросния ден бях станал в 4 сутринта, а вече беше вечер. Точно като теб се чувствах и горе на кончето - минали години подтичвах като козичка по скалите отгоре при уплашените възклицания на приятелите си, сега нямах смелост да пусна въжето, защото краката ми не ме държаха много. При теб проблема май е стъпалото, при мен вече и второто коляно сдава багажа. Пък като стигнах до мястото с раницата също се засмях, аз се държах по същия начин под Муратов - идвах от синаница, бях решил да не го качвам, но не ми се слизаше чак до езерото, та се опитах да го заобиколя - голяма грешка, отиде ми час и половина по камъните. Излязох от другата му страна, между него и хвойнати и видях пирамидки нагоре, та си пъхнах раницата между два камъка, ама все пак се виждаше и докато подтичвах нагоре само тя ми беше в главата. Единственото, което ме успокояваше беше, че аз едва стигнах до там, едва ли някой ще се появи докато сляза
Заслужава ли си пътят долу между Синаница и Вихрен, през Гергийските езера? Там беше първоначалният ми план, но един човек ме отказа, пътеката била обрасла с глокове и била трудно преходима, така ли е?
Вто Сеп 10, 2013 7:56 pm
dido
ZCEZBPM написа:
За снимките не те разбрах.
Просто апарата като не е сверен показва някаква негова си дата.
По някое време се сетих да го наглася с точната дата.
Януари 2008 не бях стъпвал в планината
Всички снимки са от почивните дни в края на миналата седмица.
Ами помислих, че темата е стара - заради датата 2008, затворих, поразмислих, отворих пак, погледнах долу, погледнах пак горе и т.н.
sprocker написа:
Заслужава ли си пътят долу между Синаница и Вихрен, през Гергийските езера? Там беше първоначалният ми план, но един човек ме отказа, пътеката била обрасла с глокове и била трудно преходима, така ли е?
Екстра е пътеката. Има малко клек под Муратовата чука и над малкото безводно циркусче посока Синаница, прилично просечен.
Самият маршрут дава доста интересни гледки - под самата Гергийца, при двойката езера и на премката през Гредаро - струва си минаването.
Последната промяна е направена от Ристо Туристо на Вто Сеп 10, 2013 10:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Вто Сеп 10, 2013 10:17 pm
Momchil
Еййй,можеш да накараш човек да почне да пие тоник без джин
Последната промяна е направена от Momchil на Нед Мар 16, 2014 6:10 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Сря Сеп 11, 2013 3:42 am
Mariana1000
Само имам една забележка и един въпрос
Забележката - спри да пишеш с най-ситния шрифт. Така или иначе чета всичко, което си написал, не ме затруднявай да си лепя носа за монитора
Въпрос - що се мъчиш с тези обувки, като ти притискат ахилеса? Че и отиваш с тях на Пирин? Това е мазохитично дори за планинар Много гадна болка е тази, не можеш да стиснеш зъби и да продължиш, както при други болежки. Пиши ги тези обувки разход и се отърви от тях.
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Сря Сеп 11, 2013 6:44 pm
Mariana1000
Никъде не трябва да цъкаш за да стане по-едър шрифта, а напротив - трябва да спреш да цъкаш за да става по-дребен. Както е тук например от четвъртия ред нататък:
ZCEZBPM написа:
Към Банско през Демяница.
Успях дори да хвана сутришния бус от хижа Вихрен който слизаше към Банско .
Не вървях по пътеката до долу, а излязох на асфалта там където е стената от камъни.
Стигнах бързо, защото ходенето беше доста по -болезнено от лекото подтичване.
Кракът ме болеше само когато обувката го притискаше, а когато се ходи по надолнище натиска е по-голям.
Като ходех по надолнището обувката ми се набиваше отзад в ахилеса, а като се движих в тръст и наклонен леко напред ме болеше по-малко.
Ъгълът на глезенасе променя.
Това да не се чуди някой дето гледа трака защо съм тичал чат пат.
Чета си аз нормално и с кеф и изведнъж се появяват някакви ситни букви И си нарушавам хубавото полуводоравно положение за да ги чета. Засрами се и не пипай повече полето за размера
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Сря Сеп 11, 2013 8:07 pm
Весела Ягодова
Абе, Иво, максимално ме кефиш !
Зимата ше ти драсна някой ред да ходим заедно, счупвам се от смях от писанията ти (иначе ходенето си е повече от сериозно), хем да правиш пъртина, хем да разведряваш обстановката.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница 1, 2, 3Следваща
Страница 1 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети