ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Хижа Вихрен или хижа Бъндерица

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Предишната тема
Следващата тема
Хижа Вихрен или хижа Бъндерица
Автор Съобщение
diantsvetkov

Мнение Хижа Вихрен или хижа Бъндерица Отговорете с цитат
Здравейте , не знам дали тук е мястото на темата ми , но ако не е надявам се да ме извините , тъй като съм нов във форума Smile
Въпросът ми е свързан с това , коя от двете хижи - Вихрен или Бъндерица е в по-добро състояние и като цяло коя бихте ми препоръчали.
Идеята е да правим преход вр.Вихрен - Кончето и да се върнем откъдето сме тръгнали.
Мерси предварително
Съб Сеп 01, 2012 2:01 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Nestor Mahno

Мнение Отговорете с цитат
Моята скромна препоръка е да заложите на х.Вихрен,условията са добри,има леглова база в хижата,както и бунгала,готвят хубаво,има бира на корем,и фрешове,персонала е ОК,освен това и щом ще пъплите към върха и т.нар.Конче изходната позиция е добра.
Виж, близо до х.Бъндерица има една култова кръчмица(до шосето),със всякакви глезотийки на скара и т.н.,ако сте фенове - препоръчвам горещо,иначе за хижа -по-горната
Съб Сеп 01, 2012 2:21 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
pgg

И Бъндеррица са я по оправили, има вече бяня, свястни тоалетни така, че и тя не е за изхвърляне
Нед Сеп 02, 2012 9:46 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
diantsvetkov

Благодаря на отзовалите се Smile Отседнахме на х.Вихрен , храната и всичко останало беше нормално . Изкарахме наистина много добре вчерашния ден Smile
Чет Сеп 06, 2012 12:06 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dido

Бъндерица мисля все повече се отдалечава от хижа в посока хотел/шумна кръчма. Това го разбирай като - туристите са нежелани, за сметка на бесни чалгари Wink

Пет Сеп 07, 2012 12:35 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
deltata

dido написа:
Бъндерица мисля все повече се отдалечава от хижа в посока хотел/шумна кръчма. Това го разбирай като - туристите са нежелани, за сметка на бесни чалгари Wink

Благодаря за предупреждението, значи може да остане само пункт за почивка и ще се спи на Вихрен, както по-горе бе описана добре.

Благодаря на всички за инфото, бяхме си намислили тук да се поразходим и ето на - ценни съвети наготово
Пет Сеп 21, 2012 9:00 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.