Здравейте , не знам дали тук е мястото на темата ми , но ако не е надявам се да ме извините , тъй като съм нов във форума
Въпросът ми е свързан с това , коя от двете хижи - Вихрен или Бъндерица е в по-добро състояние и като цяло коя бихте ми препоръчали.
Идеята е да правим преход вр.Вихрен - Кончето и да се върнем откъдето сме тръгнали.
Мерси предварително
Съб Сеп 01, 2012 2:01 pm
Nestor Mahno
Моята скромна препоръка е да заложите на х.Вихрен,условията са добри,има леглова база в хижата,както и бунгала,готвят хубаво,има бира на корем,и фрешове,персонала е ОК,освен това и щом ще пъплите към върха и т.нар.Конче изходната позиция е добра.
Виж, близо до х.Бъндерица има една култова кръчмица(до шосето),със всякакви глезотийки на скара и т.н.,ако сте фенове - препоръчвам горещо,иначе за хижа -по-горната
Съб Сеп 01, 2012 2:21 pm
pgg
И Бъндеррица са я по оправили, има вече бяня, свястни тоалетни така, че и тя не е за изхвърляне
Нед Сеп 02, 2012 9:46 am
diantsvetkov
Благодаря на отзовалите се Отседнахме на х.Вихрен , храната и всичко останало беше нормално . Изкарахме наистина много добре вчерашния ден
Чет Сеп 06, 2012 12:06 pm
dido
Бъндерица мисля все повече се отдалечава от хижа в посока хотел/шумна кръчма. Това го разбирай като - туристите са нежелани, за сметка на бесни чалгари
_________________ Бутам след осмата бира
Пет Сеп 07, 2012 12:35 pm
deltata
dido написа:
Бъндерица мисля все повече се отдалечава от хижа в посока хотел/шумна кръчма. Това го разбирай като - туристите са нежелани, за сметка на бесни чалгари
Благодаря за предупреждението, значи може да остане само пункт за почивка и ще се спи на Вихрен, както по-горе бе описана добре.
Благодаря на всички за инфото, бяхме си намислили тук да се поразходим и ето на - ценни съвети наготово
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети