Попаднах на този форум, има много интересни неща за четен и разглеждане. Ще пусна и аз едно пътуване в тази планина.
Беше преди 3 години в началото на септември, тръгнахме от плажа в Нерха за Мадрид, но решихме да се изкачим докъдето успеем, бяхме аз, две жени и дъщеря ми на 5 год. С колата се стига до една бариера с една военна сграда, която имаше табела 2550 метра от там не може да се изкачва с кола, само пеш или разни наети автомобили, понеже е национален парк. Ето няколко снимки пътя преди, както и от самото градчето, което е основно хотели.
От там нагоре стана трудно, а и бяхме обути с летни чехли, а пътя беше само камъни реално..
Това са хотелите, но от по-високо.
Имахме и компания
Реално, няма почти никаква растителност, а на места имаше сняг и лед. Успяхме да стигнем до 3000метра по гпс-а ми. Останах още около 500м, но нямаше нито време, нито сили, а и стана студено към 18 часа и се отправихме надолу.
Това е вече в ниското по пътя.
Надявам се да ви харесат снимките.
Последната промяна е направена от alex.. на Нед Сеп 02, 2012 1:06 am; мнението е било променяно общо 1 път
Пет Авг 31, 2012 8:24 pm
alex..
Днес или утре ще пусна една тема с изкачването на една от най-високите планини в Европа, 3700+ метра. До върха няма как да се стигне реално, но гледките са впечатляващи, все едно от друга планета, дали някой се досети кое е това място?
Пет Авг 31, 2012 8:37 pm
Visoko
Ами, при тази височина (3700+) може да е само някой връх от Алпите...
Съб Сеп 01, 2012 7:55 pm
alex..
Не, а и там няма според мен картини от друга планета. Реално е малко далеч от Европата, но се води територия на Испания и от там Европа..Става дума за канарските острови, вече пуснах отделна тема.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети