|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
alex..
|
|
Сиера Невада-Испания |
|
Попаднах на този форум, има много интересни неща за четен и разглеждане. Ще пусна и аз едно пътуване в тази планина.
Беше преди 3 години в началото на септември, тръгнахме от плажа в Нерха за Мадрид, но решихме да се изкачим докъдето успеем, бяхме аз, две жени и дъщеря ми на 5 год. С колата се стига до една бариера с една военна сграда, която имаше табела 2550 метра от там не може да се изкачва с кола, само пеш или разни наети автомобили, понеже е национален парк. Ето няколко снимки пътя преди, както и от самото градчето, което е основно хотели.
От там нагоре стана трудно, а и бяхме обути с летни чехли, а пътя беше само камъни реално..
Това са хотелите, но от по-високо.
Имахме и компания
Реално, няма почти никаква растителност, а на места имаше сняг и лед. Успяхме да стигнем до 3000метра по гпс-а ми. Останах още около 500м, но нямаше нито време, нито сили, а и стана студено към 18 часа и се отправихме надолу.
Това е вече в ниското по пътя.
Надявам се да ви харесат снимките.
Последната промяна е направена от alex.. на Нед Сеп 02, 2012 1:06 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
Пет Авг 31, 2012 8:24 pm |
|
 |
alex..
|
|
|
|
Днес или утре ще пусна една тема с изкачването на една от най-високите планини в Европа, 3700+ метра. До върха няма как да се стигне реално, но гледките са впечатляващи, все едно от друга планета, дали някой се досети кое е това място?
|
|
|
Пет Авг 31, 2012 8:37 pm |
|
 |
Visoko
|
|
|
|
Ами, при тази височина (3700+) може да е само някой връх от Алпите...

|
|
|
Съб Сеп 01, 2012 7:55 pm |
|
 |
alex..
|
|
|
|
Не, а и там няма според мен картини от друга планета. Реално е малко далеч от Европата, но се води територия на Испания и от там Европа..Става дума за канарските острови, вече пуснах отделна тема.
|
|
|
Нед Сеп 02, 2012 1:17 am |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|