|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
Mohera
|
|
Берковски балкан |
|
Здравейте, пускам една нова тема за такива като мен.
Понеже не съм ходил из Берковския балкан, не много отдавна само до "бистрилишките къщи", та идеята е да споделите места който си заслужава да се посетят.
Аз имам на идея началото на август да ходя на х. Петрохан, по прочетох това онова за района, за върховете Ком и Тодорини кукли, за хайдушки водопади май бяха, но общо взето само това.
А ме интересува примерно има ли няк'во езерце или нещо подобно да става за къпане.
Покрай хижата има ли места като за пикник с огнище и т.н. Абе то всъщност ме притеснява ако няма и реша да си направя да не се кара някой , не би трябвало освен ако е много опасно да се пали огън.
Хижата гледам доста парички са бутнали за ремонти, някой ако е бил скоро може да сподели как е има ли къде да се съхраняват няк'ви продукти, питам понеже си падам сам да си приготвям храната.
Ами всъщност всякъква информация и споделени мигове ще са добре дошли, и за другите хаичики да споделите мнения и т.н.
_________________ Защо проституцията е незаконна? Продажбите са законни. Чукането е законно. Как така продажбата на чукане е незаконна? От всички неща, които може да направим, да причиниш на някого оргазъм едва ли е най-лошото. В армията ти дават медал за изливане на напалм върху хората! В цивилния живот те пращат в затвора за един оргазъм! |
|
|
Сря Юли 02, 2008 12:35 pm |
|
 |
mislesht
|
|
|
Чисто човешки погледнато, огън не е добре да се пали близо до гора и далеч от река(вода)! Другото го пише по табелите. Там за където питаш езерца няма. Другите да кажат повече.
|
|
|
Сря Юли 02, 2008 2:08 pm |
 |
 |
Mohera
|
|
|
|
 |
 |
Чисто човешки погледнато, огън не е добре да се пали близо до гора и далеч от река(вода)! Другото го пише по табелите. Там за където питаш езерца няма. Другите да кажат повече. |
Ами аз знам, че огъня си е огън, но примерно на леденика има доста огнища, аз за нещо такова питам дали има. А колкото до езерцето, не казвам, че трябва да е непосредствено до хижата, просто питам дали има някуде наблизо място което да става за къпане, пък може и на 2 часа път да е.
благодаря
_________________ Защо проституцията е незаконна? Продажбите са законни. Чукането е законно. Как така продажбата на чукане е незаконна? От всички неща, които може да направим, да причиниш на някого оргазъм едва ли е най-лошото. В армията ти дават медал за изливане на напалм върху хората! В цивилния живот те пращат в затвора за един оргазъм! |
|
|
Сря Юли 02, 2008 3:00 pm |
|
 |
mislesht
|
|
|
А относно това:
"Защо проституцията е незаконна? Продажбите са законни. Чукането е законно. Как така продажбата на чукане е незаконна? "
Интересен извод, но неверен! Примери колкото искаш! Не винаги 1+1=2. Иначе нещата щяха да са много прости и живота щеше да е песен! 
|
|
|
Сря Юли 02, 2008 3:14 pm |
 |
 |
Mohera
|
|
|
|
 |
 |
А относно това:
"Защо проституцията е незаконна? Продажбите са законни. Чукането е законно. Как така продажбата на чукане е незаконна? "
Интересен извод, но неверен! Примери колкото искаш! Не винаги 1+1=2. Иначе нещата щяха да са много прости и живота щеше да е песен!  |
Това е цитат на един комик който обича да се еб@ва с разни политически неща, нямам намерение да легализирам проституцията.
Ето и нещо за самия Джордж Карлин, който е починал
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B6%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B6_%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%BB%D0%B8%D0%BD
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_141135449
|
|
Сря Юли 02, 2008 3:30 pm |
|
 |
kaleeff
|
|
Чет Юли 03, 2008 11:50 am |
 |
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|