Здравейте, пускам една нова тема за такива като мен.
Понеже не съм ходил из Берковския балкан, не много отдавна само до "бистрилишките къщи", та идеята е да споделите места който си заслужава да се посетят.
Аз имам на идея началото на август да ходя на х. Петрохан, по прочетох това онова за района, за върховете Ком и Тодорини кукли, за хайдушки водопади май бяха, но общо взето само това.
А ме интересува примерно има ли няк'во езерце или нещо подобно да става за къпане.
Покрай хижата има ли места като за пикник с огнище и т.н. Абе то всъщност ме притеснява ако няма и реша да си направя да не се кара някой , не би трябвало освен ако е много опасно да се пали огън.
Хижата гледам доста парички са бутнали за ремонти, някой ако е бил скоро може да сподели как е има ли къде да се съхраняват няк'ви продукти, питам понеже си падам сам да си приготвям храната.
Ами всъщност всякъква информация и споделени мигове ще са добре дошли, и за другите хаичики да споделите мнения и т.н.
_________________ Защо проституцията е незаконна? Продажбите са законни. Чукането е законно. Как така продажбата на чукане е незаконна? От всички неща, които може да направим, да причиниш на някого оргазъм едва ли е най-лошото. В армията ти дават медал за изливане на напалм върху хората! В цивилния живот те пращат в затвора за един оргазъм!
Чисто човешки погледнато, огън не е добре да се пали близо до гора и далеч от река(вода)! Другото го пише по табелите. Там за където питаш езерца няма. Другите да кажат повече.
Сря Юли 02, 2008 2:08 pm
Mohera
mislesht написа:
Чисто човешки погледнато, огън не е добре да се пали близо до гора и далеч от река(вода)! Другото го пише по табелите. Там за където питаш езерца няма. Другите да кажат повече.
Ами аз знам, че огъня си е огън, но примерно на леденика има доста огнища, аз за нещо такова питам дали има. А колкото до езерцето, не казвам, че трябва да е непосредствено до хижата, просто питам дали има някуде наблизо място което да става за къпане, пък може и на 2 часа път да е.
благодаря
_________________ Защо проституцията е незаконна? Продажбите са законни. Чукането е законно. Как така продажбата на чукане е незаконна? От всички неща, които може да направим, да причиниш на някого оргазъм едва ли е най-лошото. В армията ти дават медал за изливане на напалм върху хората! В цивилния живот те пращат в затвора за един оргазъм!
Сря Юли 02, 2008 3:30 pm
kaleeff
http://www.kaleeff.snimka.bg/album.php?album_id=259020
Малко снимки от х. Петрохан. Бяхме преди 2-3 дни. Но не спахме. Казаха че нощувката е 15 кинта. Иначе пред нея имаше някакви дето си правеха барбекю. Беше приятно и лесно се стига. Така че ако си решил успех
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети