|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
ninio
|
|
Скобелево - х.Мазалат - Стоките |
|
Здравейте, приятели!
Тези почивни дни обмислям да направя този преход и искам да ви помоля да ми разясните повече за участъка х.Мазалат - Стоките и после евентуално стигане до Габрово или Севлиево. Всякакви коментари и разяснения отнсоно целия маршрут са добре дошли ) Благодаря ви!
|
|
|
Чет Апр 26, 2012 5:32 pm |
|
 |
t.hristov
|
|
|
|
Колеги, моля помагайте ако някой има актуални телефони на х.Мазалат
От тези двата по-долу не мога да се свържа -с първия няма връзка в момента, а на втория никой не отговаря
0888 133 902, 0888 352 693
|
|
|
Чет Апр 26, 2012 6:00 pm |
|
 |
gdggomoku
|
Re: Скобелево - х.Мазалат - Стоките |
|
От Мазалат се поема посока север има маркировка за с.Лъгът за където трябва да тръгнете (около 3.30). Автобус има от с. Лъгът но той е само три пъти в седмицата, ако не имате още 10 км до Стоките като се преминават няколко населени места. От Стоките имате достатъчно възможности за прибиране
|
|
|
Чет Апр 26, 2012 9:44 pm |
|
 |
ferdi_mruvkata
|
|
|
|
мазалат - стоките е доста трамбоване ако няма планиран транспорт. понеже аз съм го правил с колело и спобствен транскпорт от лъга, немога да дам инфо за общственият транспорт. иначе от мазалат до Лъга не е нишо особено. После слъга стоките е само асфалт. Може и стоп да се пробва ....
_________________ Not All Who Wander Are Lost |
|
|
Пет Апр 27, 2012 1:53 am |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|