Здравейте, приятели!
Тези почивни дни обмислям да направя този преход и искам да ви помоля да ми разясните повече за участъка х.Мазалат - Стоките и после евентуално стигане до Габрово или Севлиево. Всякакви коментари и разяснения отнсоно целия маршрут са добре дошли ) Благодаря ви!
Чет Апр 26, 2012 5:32 pm
t.hristov
Колеги, моля помагайте ако някой има актуални телефони на х.Мазалат
От тези двата по-долу не мога да се свържа -с първия няма връзка в момента, а на втория никой не отговаря
0888 133 902, 0888 352 693
Чет Апр 26, 2012 6:00 pm
gdggomoku
Re: Скобелево - х.Мазалат - Стоките
От Мазалат се поема посока север има маркировка за с.Лъгът за където трябва да тръгнете (около 3.30). Автобус има от с. Лъгът но той е само три пъти в седмицата, ако не имате още 10 км до Стоките като се преминават няколко населени места. От Стоките имате достатъчно възможности за прибиране
Чет Апр 26, 2012 9:44 pm
ferdi_mruvkata
мазалат - стоките е доста трамбоване ако няма планиран транспорт. понеже аз съм го правил с колело и спобствен транскпорт от лъга, немога да дам инфо за общственият транспорт. иначе от мазалат до Лъга не е нишо особено. После слъга стоките е само асфалт. Може и стоп да се пробва ....
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети