Витоша зимно - Академика умножено по две
Брях тая зима много куца история нещо, тамън да ми дойде мерака и вземат да падат тез лавини , хване ме шубето и до там. И си седя дома и малко по Витоша одим, ама така сейфти май е по-добре.
Все пак си взех дозата този път, малко снимки ше извинявате ама няма как то си е до късмет това.
Хем вълнуващо, хем красиво!
Чудесни снимки! Човек през ден да се качва, пак не е сигурно, че ще уцели толкова прозрачен въздух. Браво, заслужавало си е ранното ставане и мръзненето! Но тоз маниер да връщат туристи от хижите, дори да не са със статут на хижи, никак не ми харесва. Вярно, мен ме нахраниха богато и може би, ако бях приплакал, щяха да ме приемат за спане. Но човек трябва предварително да е сигурен, че няма да го върнат. Толкова ли е непостижимо да се задели някакъв ъгъл в столовата за принудително нощуване, особено през зимата?
Вто Мар 13, 2012 11:43 pm
irina
Ееееххх, каква героична нощ си изкарал...ама си струва, чудесна е снимката!
Вто Мар 13, 2012 11:59 pm
Von Blücher
Много смел набег.резултата е чудесен, другия път ако искаш да станеш към 1,2 часа преспи следобяда от 4 до 6 и след това от 9 колкото можеш дори и 1 час, след това си бодър все едно е 7.00 от опит го знам. Аз цяла зима чаках Павел ти ни изненада много хубаво.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети