|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
Jirko
|
Витоша зимно - Академика умножено по две |
|
Брях тая зима много куца история нещо, тамън да ми дойде мерака и вземат да падат тез лавини , хване ме шубето и до там. И си седя дома и малко по Витоша одим, ама така сейфти май е по-добре.
Все пак си взех дозата този път, малко снимки ше извинявате ама няма как то си е до късмет това.
Изповед - http://ivanmiladinov.com/blog/?p=3002
Поздрави на всички!
|
|
|
Вто Мар 13, 2012 11:17 pm |
|
 |
Сотиров
|
Хем вълнуващо, хем красиво! |
|
Чудесни снимки! Човек през ден да се качва, пак не е сигурно, че ще уцели толкова прозрачен въздух. Браво, заслужавало си е ранното ставане и мръзненето! Но тоз маниер да връщат туристи от хижите, дори да не са със статут на хижи, никак не ми харесва. Вярно, мен ме нахраниха богато и може би, ако бях приплакал, щяха да ме приемат за спане. Но човек трябва предварително да е сигурен, че няма да го върнат. Толкова ли е непостижимо да се задели някакъв ъгъл в столовата за принудително нощуване, особено през зимата?
|
|
|
Вто Мар 13, 2012 11:43 pm |
|
 |
irina
|
|
|
|
Ееееххх, каква героична нощ си изкарал...ама си струва, чудесна е снимката!
|
|
|
Вто Мар 13, 2012 11:59 pm |
|
 |
Von Blücher
|
|
|
|
Много смел набег.резултата е чудесен, другия път ако искаш да станеш към 1,2 часа преспи следобяда от 4 до 6 и след това от 9 колкото можеш дори и 1 час, след това си бодър все едно е 7.00 от опит го знам. Аз цяла зима чаках Павел ти ни изненада много хубаво.
|
|
|
Сря Мар 14, 2012 8:02 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|