|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
torah
|
|
Вълнени дрехи втори /среден/ слой. |
|
Поларът не е ли вид материя, ако е вълнено то е нещо друго. 
|
|
|
Пон Яну 16, 2012 10:47 pm |
|
 |
joropc
|
|
|
|
 |
 |
...
Поларът не е ли вид материя, ако е вълнено то е нещо друго.  |
Да де, ама как му викам..вълнено яке не ме кефи 
Последната промяна е направена от joropc на Пон Яну 16, 2012 10:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
Пон Яну 16, 2012 10:52 pm |
|
 |
albena :-)
|
|
|
|
ето 3 неща -
това го имам, 100 % вълна е http://us.icebreaker.com/Igloo-Hood/IB1F09,en,pd.html?dwvar_IB1F09_color=001&start=1&cgid=womens-realfleece-outer-layer
много е добро, от както го имам полара отлежава в гардероба
това го гледах наскоро, хареса ми много защото е по-тясно, по по тялото - комбинация от вълна вътре и синтетика от вън
http://www.ortovox.com/merino-fleece/mi-fleece-hoody-women-1
това в стената го гледахме, много ми хареса, но дамското беше отровно жълто, а като ще давам толкова пари, поне да е цвят който харесвам - 80 % вълна + 20 % изкуствено
http://www.ortovox.com/merino-320/merino-320-jacket-men-1
аз съм пристрастна към вълната - топли, лека е, не се вмирисва като синтетика, много е здрава и трайна /пазене от молци/, в къщи има пуловери по на 20 - 30 години и все още ги носим
|
|
|
Пон Яну 16, 2012 10:53 pm |
|
 |
torah
|
|
|
|
 |
 |
Да де, ама как му викам..вълнено яке не ме кефи  |
Ами щом е от вълна сигурно ямурлук. 
|
|
|
Пон Яну 16, 2012 10:54 pm |
|
 |
ivo@home
|
|
Re: Вълнени полари. |
|
 |
 |
Поларът е материя, така е.Но в Българския се ползва като име на дреха, на принципа на Верото и Ксерокса
Албена вероятно има предвид якетата Fleece. Може да са 100% полиестер, 75% полиестер плюс не знам си кво си, а може и да са от чиста вълна, полседното на съответната цена, разбира се.Всяка голяма фирма предлага вълнен Fleece, на цени около 300-350 евро.
П.С. Албена бе по-бърза в отговора 
|
|
|
Пон Яну 16, 2012 11:54 pm |
|
 |
torah
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Поларът е материя, така е.Но в Българския се ползва като име на дреха, на принципа на Верото и Ксерокса
Албена вероятно има предвид якетата Fleece. Може да са 100% полиестер, 75% полиестер плюс не знам си кво си, а може и да са от чиста вълна, полседното на съответната цена, разбира се.Всяка голяма фирма предлага вълнен Fleece, на цени около 300-350 евро.
П.С. Албена бе по-бърза в отговора  |
Само искам да кажа, че като качества двете материи са различни, затова не правя връзка между вълна и полар. 
|
|
|
Вто Яну 17, 2012 12:01 am |
|
 |
ivo@home
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
П.С. Албена бе по-бърза в отговора  |
Само искам да кажа, че като качества двете материи са различни, затова не правя връзка между вълна и полар.  |
Няма как да не се съглася с теб, прав си. 
|
|
|
Вто Яну 17, 2012 12:04 am |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|