ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Синаница - перлата на Пирин

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Предишната тема
Следващата тема
Синаница - перлата на Пирин
Автор Съобщение
ferdi_mruvkata

Мнение Синаница - перлата на Пирин Отговорете с цитат

След опитите ми да разсея веловманиачаването, за което споменах тук, реших да отскоча с едни приятели из Пирин малко. Бяхме се наканили на Синаница да ходим от дълго време. На 10 и 11 септ. Уцелихме перфектното време, без облаци, пълнолуние. Тръгнахме от Яне сандански и от там към хижа Синаница. Качихме върха и после сялзохме по сипея на хижата . На другия ден ходихме до Бъндеришка порта. Там 3ма отказаха да продължим по Бъндеришкия чукар. Аман от мързели Smile Аз качих Муратов връх докато се излежаваха и после слязохме през Спано поле. Аз разбира се като виден хитрец хванах нещо приличащо на пътека и се забих в едни гори динозавърски. Беше яко спускане в храстаците. А после и през едни джунгли папратови...
Равносметката:
1. Мислех че в Пирин животинските говна са рядкост - тази ми идея бе разбита на пух и прах. През по голямата част от ходенето все едно бях в обор. Тва Стара планина си е градски парк.
2. Явно наистина съм се повманиачил в колелото. Постоянно си мислех как пускам от Бъндеришка порта към Яне сандански! Прекрасна пътечка и после път...
3. Счупих си окончателно щеката. Стъпих върху нея и един от сегментите се спраска на две Smile Май загубеното колче в Рила няма да ми трябва
4. Насалдих се на прекрасни гледки. Синаница е чудно местенце. Май ми стана любимо Пиринско.

Снимките са на един приятел. Разпространяват се под ГПЛ Smile

https://picasaweb.google.com/102182711547631326964/Sinaninanica?authkey=Gv1sRgCL_z8f2ixeHKSw#
Вто Сеп 27, 2011 11:08 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Velio

Мнение Отговорете с цитат
нощните снимки са супер Smile
Вто Сеп 27, 2011 12:15 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ДИАНА

Местожителство: ПЛОВДИВ

Ferdy, с тази огромна снимка направо цопнах в езерото.
По Спано поле с многото крави лятос е обор - простор.
Не се сещам за друга хижа като „Синаница”, с маркировка –
соларни лампи към WC. Романтика – чудо край клек!
Това си е интересна идея за маркировка на планински пътеки в тъмното.
Какво ти казаха онези с НЛО от 37 снимка?

Сря Сеп 28, 2011 11:54 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bina

безсрамие, такава снимка Surprised !
Чет Сеп 29, 2011 12:14 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
BateBorko

Местожителство: Враца

Снимките са хубави!
Пирин си е Пирин!

Както много пъти съм писал:
"Ходенето по другите планини е като консумацията на сандвич -
отваря ти апетит за нещо истинско - а това е Пирин!"
Чет Сеп 29, 2011 12:57 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
pepino_bg

BateBorko написа:
"Ходенето по другите планини е като консумацията на сандвич - отваря ти апетит за нещо истинско - а това е Пирин!"

Бате Борко, моите уважения, ама това започва да дразни.

Чет Сеп 29, 2011 1:25 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
outfaced

Мнение Re: Синаница - перлата на Пирин Отговорете с цитат
ferdi_mruvkata написа:
1. Мислех че в Пирин животинските говна са рядкост - тази ми идея бе разбита на пух и прах. През по голямата част от ходенето все едно бях в обор. Тва Стара планина си е градски парк.

Аз все съм се чудел ... къв зор трябва да има една крава да се качи на 2800м.н.в. Точно под в. Синаница май е най високото място дето съм виждал крави Very Happy
Чет Сеп 29, 2011 4:34 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
igurbev

Местожителство: София

Мнение Re: Синаница - перлата на Пирин Отговорете с цитат
outfaced написа:

Аз все съм се чудел ... къв зор трябва да има една крава да се качи на 2800м.н.в. Точно под в. Синаница май е най високото място дето съм виждал крави Very Happy

Тези на 2800 са особена порода алпийски крави, със специално извити рога, за да могат да ги използват при самозадържане върху лед. А иначе тези дето си видял на Синаница може да са били от обикновените, че там е едва 2500 Laughing
Чет Сеп 29, 2011 5:13 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.