| Автор | Съобщение | 

| stanimir 

| Регистриран на: 08 Мар 2009 Мнения: 76
 Местожителство: София
 |  
 |  | 

| Чет Авг 25, 2011 1:47 pm |       | 

|  | 

| thunderbird 

| Регистриран на: 19 Авг 2011 Мнения: 2
 Местожителство: Пловдив
 |  
 |  | 

| Чет Авг 25, 2011 2:35 pm |       | 

|  | 

| tanjai 

| Регистриран на: 09 Апр 2011 Мнения: 210
 |  
 | 

|   |   |  
				| Аз се качвах на 19, миналата седмица. Но като си затрих снимките, сега ще се радвам на вашите.
 Прекрасни са !

|  
				|  |  | 

| Чет Авг 25, 2011 6:22 pm |         | 

|  | 

| sunrise 

| Регистриран на: 21 Яну 2011 Мнения: 54

|  
 |  | 

| Нед Сеп 04, 2011 2:48 pm |     | 

|  | 

| kaleeff 

| Регистриран на: 22 Яну 2008 Мнения: 73
 Местожителство: Sofia
 |  
 | 

|   |   |  
				| 
 "За съжаление тази страница не бе намерена"

Колко време е ходенето от ястребец до върха и обратно с нормално темпо?
 Надъхъл съм се за неделя евентуално... Но не съм се качвал там досега, така че всяка ифн. би била полезна

|  
				|  |  | 

| Пет Сеп 09, 2011 4:32 pm |          | 

|  | 

| Der E 

| Регистриран на: 06 Юни 2011 Мнения: 25
 |  
 | 

|   |   |  
				| 
	|  |  
	|  | Колко време е ходенето от ястребец до върха и обратно с нормално темпо?
 Надъхъл съм се за неделя евентуално... Но не съм се качвал там досега, така че всяка ифн. би била полезна
  |  
 За около 3 часа ще го вземете. От Ястребец до х. Мусала е 0.45 -1ч, а после до върха имате още около 2 часа нормален ход. Предвидете си и някакъв аванс за снимки и хапване.
 Ако не се лъжа, лифта прави последен курс към Боровец в 18ч, така че си планирайте времето спрямо това (в случай, че ще го правите за един ден).

Успех.

| Пон Сеп 12, 2011 1:45 pm |       | 

|  | 

| mikesli 

| Регистриран на: 28 Мар 2011 Мнения: 509
 Местожителство: Сливен
 |  
 | 

|   |   |  
				| 
	|  |  
	|  | 
	|  |  
	|  | Колко време е ходенето от ястребец до върха и обратно с нормално темпо?
  |  
 За около 3 часа ще го вземете. От Ястребец до х. Мусала е 0.45 -1ч, а после до върха имате още около 2 часа нормален ход. Предвидете си и някакъв аванс за снимки и хапване.
 Ако не се лъжа, лифта прави последен курс към Боровец в 18ч, така че си планирайте времето спрямо това (в случай, че ще го правите за един ден).

Успех.
 |  
 Миналата седмица е имало състезание за скоростно преминаване по маршрута. Победителя при мъжете е с 48 минути а при жените 57 !!!! дали е реално това!?

|  
				|  |  | 

| Пон Сеп 12, 2011 10:21 pm |     | 

|  | 

| b0bae 

| Регистриран на: 10 Дек 2010 Мнения: 24
 Местожителство: С0фия
 |  
 | 

|   |   |  
				| Миналата седмица е имало състезание за скоростно преминаване по маршрута. Победителя при мъжете е с 48 минути а при жените 57 !!!! дали е реално това!? 
 преди 2 години или малко повече-  не съм много сигурен имаше отново такова състезание организирано от федерацията по лека атлетика, спонсорирано от новатв и т.н и победителят при мъжете беше с още по добро време от това което ти си написал. Имаше официален старт с пистолет, накрая имаше и медали за всички качили се.
 За съжаление шефчето от федерацията мустакат чичка беше голям сухар и раздаде всички рекламни материали само на техните си хора, а всички други, отстрани гледахме като напикани...досвидя му се по 1химикал на децата да даде, а имаше цяла торба...е тези, които бяха на собственика на хижата не ги пропусна, че и медали им закичи/тениски и тн

|  
				|  |  | 

| Вто Сеп 13, 2011 11:36 am |       | 

|  | 

| Der E 

| Регистриран на: 06 Юни 2011 Мнения: 25
 |  
 | 

|   |   |  
				| Тези са били големи машини. Иначе, предполагам че е напълно възможно, стига да имаш физическите сили да припкаш постоянно нагоре. Такива скоростни изпълнения никога не са ме впечатлявали мен лично; когато съм в планината по възможност се абстрахирам от фактора време и се наслаждавам на цялостното изживяване и природата, вместо да се състезавам с някого или да гоня време (освен ако обстоятелствата не го изискват). Но си има хора за всичко и затова сме различни

| Вто Сеп 13, 2011 12:00 pm |       | 

|  | 

|  |