Автор |
Съобщение |
stanimir
|
|
Чет Авг 25, 2011 1:47 pm |
|
|
thunderbird
|
|
Чет Авг 25, 2011 2:35 pm |
|
|
tanjai
|
|
|
Аз се качвах на 19, миналата седмица.
Но като си затрих снимките, сега ще се радвам на вашите.
Прекрасни са !
|
|
|
Чет Авг 25, 2011 6:22 pm |
|
|
sunrise
|
|
|
Нед Сеп 04, 2011 2:48 pm |
|
|
kaleeff
|
|
|
"За съжаление тази страница не бе намерена"
Колко време е ходенето от ястребец до върха и обратно с нормално темпо?
Надъхъл съм се за неделя евентуално... Но не съм се качвал там досега, така че всяка ифн. би била полезна
|
|
|
Пет Сеп 09, 2011 4:32 pm |
|
|
Der E
|
|
|
|
|
Надъхъл съм се за неделя евентуално... Но не съм се качвал там досега, така че всяка ифн. би била полезна |
За около 3 часа ще го вземете. От Ястребец до х. Мусала е 0.45 -1ч, а после до върха имате още около 2 часа нормален ход. Предвидете си и някакъв аванс за снимки и хапване.
Ако не се лъжа, лифта прави последен курс към Боровец в 18ч, така че си планирайте времето спрямо това (в случай, че ще го правите за един ден).
Успех.
_________________ "Wer kämpft kann verlieren, wer nicht kämpft hat schon verloren" |
|
|
Пон Сеп 12, 2011 1:45 pm |
|
|
mikesli
|
|
|
|
|
|
|
Надъхъл съм се за неделя евентуално... Но не съм се качвал там досега, така че всяка ифн. би била полезна |
За около 3 часа ще го вземете. От Ястребец до х. Мусала е 0.45 -1ч, а после до върха имате още около 2 часа нормален ход. Предвидете си и някакъв аванс за снимки и хапване.
Ако не се лъжа, лифта прави последен курс към Боровец в 18ч, така че си планирайте времето спрямо това (в случай, че ще го правите за един ден).
Успех. |
Миналата седмица е имало състезание за скоростно преминаване по маршрута. Победителя при мъжете е с 48 минути а при жените 57 !!!! дали е реално това!?
|
|
|
Пон Сеп 12, 2011 10:21 pm |
|
|
b0bae
|
|
|
Миналата седмица е имало състезание за скоростно преминаване по маршрута. Победителя при мъжете е с 48 минути а при жените 57 !!!! дали е реално това!?
преди 2 години или малко повече- не съм много сигурен имаше отново такова състезание организирано от федерацията по лека атлетика, спонсорирано от новатв и т.н и победителят при мъжете беше с още по добро време от това което ти си написал. Имаше официален старт с пистолет, накрая имаше и медали за всички качили се.
За съжаление шефчето от федерацията мустакат чичка беше голям сухар и раздаде всички рекламни материали само на техните си хора, а всички други, отстрани гледахме като напикани...досвидя му се по 1химикал на децата да даде, а имаше цяла торба...е тези, които бяха на собственика на хижата не ги пропусна, че и медали им закичи/тениски и тн
|
|
|
Вто Сеп 13, 2011 11:36 am |
|
|
Der E
|
|
|
Тези са били големи машини. Иначе, предполагам че е напълно възможно, стига да имаш физическите сили да припкаш постоянно нагоре.
Такива скоростни изпълнения никога не са ме впечатлявали мен лично; когато съм в планината по възможност се абстрахирам от фактора време и се наслаждавам на цялостното изживяване и природата, вместо да се състезавам с някого или да гоня време (освен ако обстоятелствата не го изискват). Но си има хора за всичко и затова сме различни
_________________ "Wer kämpft kann verlieren, wer nicht kämpft hat schon verloren" |
|
|
Вто Сеп 13, 2011 12:00 pm |
|
|
|