ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Ястребец - вр. Мусала - Ястребец 20 - 21 .08. 2011 г.

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Предишната тема
Следващата тема
Ястребец - вр. Мусала - Ястребец 20 - 21 .08. 2011 г.
Автор Съобщение
stanimir

Местожителство: София

Мнение Ястребец - вр. Мусала - Ястребец 20 - 21 .08. 2011 г. Отговорете с цитат
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1988799805291.2102965.1402215705&l=ad071b6610&type=1
Чет Авг 25, 2011 1:47 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
thunderbird

Местожителство: Пловдив

Мнение Мусала Отговорете с цитат
http://www.picturesocial.com/photo/albums/mountains
Чет Авг 25, 2011 2:35 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
tanjai

Мнение Отговорете с цитат
Аз се качвах на 19, миналата седмица.
Но като си затрих снимките, сега ще се радвам на вашите.
Прекрасни са !
Чет Авг 25, 2011 6:22 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
sunrise

йееееее Smile))) и аз точно тогава бях там.
https://picasaweb.google.com/103481327482147355933/Al
интернетът ми нещо куца и не мога да кача повечко

Нед Сеп 04, 2011 2:48 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaleeff

Местожителство: Sofia

sunrise написа:
йееееее Smile))) и аз точно тогава бях там.
https://picasaweb.google.com/103481327482147355933/Al
интернетът ми нещо куца и не мога да кача повечко

"За съжаление тази страница не бе намерена" Rolling Eyes

Колко време е ходенето от ястребец до върха и обратно с нормално темпо?
Надъхъл съм се за неделя евентуално... Но не съм се качвал там досега, така че всяка ифн. би била полезна Smile
Пет Сеп 09, 2011 4:32 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Der E

kaleeff написа:

Надъхъл съм се за неделя евентуално... Но не съм се качвал там досега, така че всяка ифн. би била полезна Smile

За около 3 часа ще го вземете. От Ястребец до х. Мусала е 0.45 -1ч, а после до върха имате още около 2 часа нормален ход. Предвидете си и някакъв аванс за снимки и хапване.
Ако не се лъжа, лифта прави последен курс към Боровец в 18ч, така че си планирайте времето спрямо това (в случай, че ще го правите за един ден).

Успех.

Пон Сеп 12, 2011 1:45 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mikesli

Местожителство: Сливен

Der E написа:
kaleeff написа:

За около 3 часа ще го вземете. От Ястребец до х. Мусала е 0.45 -1ч, а после до върха имате още около 2 часа нормален ход. Предвидете си и някакъв аванс за снимки и хапване.
Ако не се лъжа, лифта прави последен курс към Боровец в 18ч, така че си планирайте времето спрямо това (в случай, че ще го правите за един ден).

Успех.

Миналата седмица е имало състезание за скоростно преминаване по маршрута. Победителя при мъжете е с 48 минути а при жените 57 !!!! дали е реално това!?
Пон Сеп 12, 2011 10:21 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
b0bae

Местожителство: С0фия

Миналата седмица е имало състезание за скоростно преминаване по маршрута. Победителя при мъжете е с 48 минути а при жените 57 !!!! дали е реално това!?

преди 2 години или малко повече- не съм много сигурен имаше отново такова състезание организирано от федерацията по лека атлетика, спонсорирано от новатв и т.н и победителят при мъжете беше с още по добро време от това което ти си написал. Имаше официален старт с пистолет, накрая имаше и медали за всички качили се.
За съжаление шефчето от федерацията мустакат чичка беше голям сухар и раздаде всички рекламни материали само на техните си хора, а всички други, отстрани гледахме като напикани...досвидя му се по 1химикал на децата да даде, а имаше цяла торба...е тези, които бяха на собственика на хижата не ги пропусна, че и медали им закичи/тениски и тн
Вто Сеп 13, 2011 11:36 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Der E

Тези са били големи машини. Иначе, предполагам че е напълно възможно, стига да имаш физическите сили да припкаш постоянно нагоре.
Такива скоростни изпълнения никога не са ме впечатлявали мен лично; когато съм в планината по възможност се абстрахирам от фактора време и се наслаждавам на цялостното изживяване и природата, вместо да се състезавам с някого или да гоня време (освен ако обстоятелствата не го изискват). Но си има хора за всичко и затова сме различни Smile

Вто Сеп 13, 2011 12:00 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.