ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Котелска планина

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Котелска планина
Автор Съобщение
Toncho

Мнение Котелска планина Отговорете с цитат
Чувал съм, че около Котел има водопад Скоковете. Обаче за 8 години не сме го намерили. Някой знае ли пътя до него-на картата са показани три възможни, но не е много ясно точно кои са. Ако някой е ходил на Скоковете моля да пише в темата.
Чет Юли 14, 2011 10:26 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
skitnica

Мнение Re: Котелска планина Отговорете с цитат
Toncho написа:
Чувал съм, че около Котел има водопад Скоковете. Обаче за 8 години не сме го намерили. Някой знае ли пътя до него-на картата са показани три възможни, но не е много ясно точно кои са. Ако някой е ходил на Скоковете моля да пише в темата.

Точно до Котел ли се намира?
На 15 км от Котел е с.Градец, от него на 3км по посока Карандила има местност Скоковете.
Чет Юли 28, 2011 6:33 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mikesli

Местожителство: Сливен

Мнение Отговорете с цитат
Предполагам, че става дума за водопадите по Медвенската река. Има пътека от Котел до Мадвен 12-13 км. по реката.

Чет Юли 28, 2011 6:45 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
skitnica

mikesli написа:
Предполагам, че става дума за водопадите по Медвенската река. Има пътека от Котел до Мадвен 12-13 км. по реката.

Това трябва да е Синия вир над Медвен Smile

Митко привет, аз съм Миглена от 100х24 с контузения кракSmile
Чет Юли 28, 2011 8:42 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mikesli

Здрасти Миглена, как е крака, оправя ли се? И аз ще се разделя с един нокътSmile слвд 100х24 .....
Това деиствително е синият вир над Медвен. Нагоре има още няколко водопада и големи вирове. По цялата пътека не съм минавал. Тези колеги са го правили няколко пъти - значи може Smile
Чет Юли 28, 2011 9:15 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
skitnica

mikesli написа:
Здрасти Миглена, как е крака, оправя ли се? И аз ще се разделя с един нокътSmile слвд 100х24 .....
Това деиствително е синият вир над Медвен. Нагоре има още няколко водопада и големи вирове. По цялата пътека не съм минавал. Тези колеги са го правили няколко пъти - значи може Smile

Привет, имах сериозно възпаление на колянната става, но вече започва да ме отпуска. Иначе и за ще се разделя с два нокъта, защото стъпвах основно на левия крак и съм го натоварила и съсипала, вкл. нокти палец и кутреSmile

Над синия вир няма много водопади, аз съм минавала по пътя нагоре, там реката става по спокойна и пътеката вие от двете страни на реката. Предполагав около Котерл има реки с водопади, но както писах на 3км от Градец, по посока Ичера има една местност Скоковете - там има малък и голям Скок, къпала съм се като малка мтого пъти. Сега скоковете са големи само през пролетта. Реката се казва Луда Камчия, но май вече няма нищо общо с ЛудаSmile

Вие как сте, как е синът ти?

Догодина лично за мен с мн малка раничка и никаква тичане още в 5 часа като лудитеWink Тогава ще си бъда в моя ритъм и съм сигурна, че времето ми ще е по-малко от 20 часа, доста по-малкоSmile
Пет Юли 29, 2011 12:19 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mikesli

Наистина, не съм ходил над Синия Вир, въпреки че съм от Сливен Oops ... ще се поправя най-скоро. Иначе около Градец и Ичера та чак до изворите на Луда Камчия съм бил Smile
Добре сме след 100х24, на 6-ти се качваме в Родопите за 4-5 дена: Хвойна- Персенк-Цанков Камък-Ягодина-Триград-Мугла-Ледница-Широка лъка Very Happy Very Happy Very Happy
Пет Юли 29, 2011 3:41 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
skitnica

mikesli написа:
Наистина, не съм ходил над Синия Вир, въпреки че съм от Сливен Oops ... ще се поправя най-скоро. Иначе около Градец и Ичера та чак до изворите на Луда Камчия съм бил Smile
Добре сме след 100х24, на 6-ти се качваме в Родопите за 4-5 дена: Хвойна- Персенк-Цанков Камък-Ягодина-Триград-Мугла-Ледница-Широка лъка Very Happy Very Happy Very Happy

Супер преходче ще направите!!! Ние си имаме месеци за Родопите, месеци за Рила и Пирин и Стара планина, Осогово. Обикновено Родопите ги правим два пъти - април и май и понякога септември. Тази година си направихме април хубав преход по Чернатишкото било, а през май по Преспанското било. Лятото наблягаме на Пирин най-вече, юни и октомври, ноември сме в Рила и зимата сме на Витоша и Стара планина. Като цяло всеки уикенд си правим преходчета. Бяхме и по Карандила октомври, но за краткоSmile

Приятен преход Родопски и до нови срещиSmile Ако идвате км Рила или Пирин пиши, може да организираме нещо заедно. Поздрав на сина тиSmile
Пет Юли 29, 2011 7:56 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mikesli

skitnica написа:
mikesli написа:

Супер преходче ще направите!!! Ние си имаме месеци за Родопите, месеци за Рила и Пирин и Стара планина, Осогово. Обикновено Родопите ги правим два пъти - април и май и понякога септември. Тази година си направихме април хубав преход по Чернатишкото било, а през май по Преспанското било. Лятото наблягаме на Пирин най-вече, юни и октомври, ноември сме в Рила и зимата сме на Витоша и Стара планина. Като цяло всеки уикенд си правим преходчета. Бяхме и по Карандила октомври, но за краткоSmile

Приятен преход Родопски и до нови срещиSmile Ако идвате км Рила или Пирин пиши, може да организираме нещо заедно. Поздрав на сина тиSmile

Благодаря! И аз се надявам да стане добре в Родопите, групата вече нарастна доста
Имам малко грижи около отпуска ама в най-лошия случай поне за 2 дена ще ходя.....

Ще е хубаво да походим заедно .... Рила, Пирин или Карандила Very Happy Very Happy Very Happy със сигурност има много места където не съм бил и вие също и още повече на които сме били и много ни се иска да отидем пак
Нед Юли 31, 2011 8:42 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.