Чувал съм, че около Котел има водопад Скоковете. Обаче за 8 години не сме го намерили. Някой знае ли пътя до него-на картата са показани три възможни, но не е много ясно точно кои са. Ако някой е ходил на Скоковете моля да пише в темата.
Чет Юли 14, 2011 10:26 am
skitnica
Re: Котелска планина
Toncho написа:
Чувал съм, че около Котел има водопад Скоковете. Обаче за 8 години не сме го намерили. Някой знае ли пътя до него-на картата са показани три възможни, но не е много ясно точно кои са. Ако някой е ходил на Скоковете моля да пише в темата.
Точно до Котел ли се намира?
На 15 км от Котел е с.Градец, от него на 3км по посока Карандила има местност Скоковете.
Чет Юли 28, 2011 6:33 pm
mikesli
Предполагам, че става дума за водопадите по Медвенската река. Има пътека от Котел до Мадвен 12-13 км. по реката.
Чет Юли 28, 2011 6:45 pm
skitnica
mikesli написа:
Предполагам, че става дума за водопадите по Медвенската река. Има пътека от Котел до Мадвен 12-13 км. по реката.
Това трябва да е Синия вир над Медвен
Митко привет, аз съм Миглена от 100х24 с контузения крак
Чет Юли 28, 2011 8:42 pm
mikesli
Здрасти Миглена, как е крака, оправя ли се? И аз ще се разделя с един нокът слвд 100х24 .....
Това деиствително е синият вир над Медвен. Нагоре има още няколко водопада и големи вирове. По цялата пътека не съм минавал. Тези колеги са го правили няколко пъти - значи може
Чет Юли 28, 2011 9:15 pm
skitnica
mikesli написа:
Здрасти Миглена, как е крака, оправя ли се? И аз ще се разделя с един нокът слвд 100х24 .....
Това деиствително е синият вир над Медвен. Нагоре има още няколко водопада и големи вирове. По цялата пътека не съм минавал. Тези колеги са го правили няколко пъти - значи може
Привет, имах сериозно възпаление на колянната става, но вече започва да ме отпуска. Иначе и за ще се разделя с два нокъта, защото стъпвах основно на левия крак и съм го натоварила и съсипала, вкл. нокти палец и кутре
Над синия вир няма много водопади, аз съм минавала по пътя нагоре, там реката става по спокойна и пътеката вие от двете страни на реката. Предполагав около Котерл има реки с водопади, но както писах на 3км от Градец, по посока Ичера има една местност Скоковете - там има малък и голям Скок, къпала съм се като малка мтого пъти. Сега скоковете са големи само през пролетта. Реката се казва Луда Камчия, но май вече няма нищо общо с Луда
Вие как сте, как е синът ти?
Догодина лично за мен с мн малка раничка и никаква тичане още в 5 часа като лудите Тогава ще си бъда в моя ритъм и съм сигурна, че времето ми ще е по-малко от 20 часа, доста по-малко
Пет Юли 29, 2011 12:19 pm
mikesli
Наистина, не съм ходил над Синия Вир, въпреки че съм от Сливен ... ще се поправя най-скоро. Иначе около Градец и Ичера та чак до изворите на Луда Камчия съм бил
Добре сме след 100х24, на 6-ти се качваме в Родопите за 4-5 дена: Хвойна- Персенк-Цанков Камък-Ягодина-Триград-Мугла-Ледница-Широка лъка
Пет Юли 29, 2011 3:41 pm
skitnica
mikesli написа:
Наистина, не съм ходил над Синия Вир, въпреки че съм от Сливен ... ще се поправя най-скоро. Иначе около Градец и Ичера та чак до изворите на Луда Камчия съм бил
Добре сме след 100х24, на 6-ти се качваме в Родопите за 4-5 дена: Хвойна- Персенк-Цанков Камък-Ягодина-Триград-Мугла-Ледница-Широка лъка
Супер преходче ще направите!!! Ние си имаме месеци за Родопите, месеци за Рила и Пирин и Стара планина, Осогово. Обикновено Родопите ги правим два пъти - април и май и понякога септември. Тази година си направихме април хубав преход по Чернатишкото било, а през май по Преспанското било. Лятото наблягаме на Пирин най-вече, юни и октомври, ноември сме в Рила и зимата сме на Витоша и Стара планина. Като цяло всеки уикенд си правим преходчета. Бяхме и по Карандила октомври, но за кратко
Приятен преход Родопски и до нови срещи Ако идвате км Рила или Пирин пиши, може да организираме нещо заедно. Поздрав на сина ти
Пет Юли 29, 2011 7:56 pm
mikesli
skitnica написа:
mikesli написа:
Супер преходче ще направите!!! Ние си имаме месеци за Родопите, месеци за Рила и Пирин и Стара планина, Осогово. Обикновено Родопите ги правим два пъти - април и май и понякога септември. Тази година си направихме април хубав преход по Чернатишкото било, а през май по Преспанското било. Лятото наблягаме на Пирин най-вече, юни и октомври, ноември сме в Рила и зимата сме на Витоша и Стара планина. Като цяло всеки уикенд си правим преходчета. Бяхме и по Карандила октомври, но за кратко
Приятен преход Родопски и до нови срещи Ако идвате км Рила или Пирин пиши, може да организираме нещо заедно. Поздрав на сина ти
Благодаря! И аз се надявам да стане добре в Родопите, групата вече нарастна доста
Имам малко грижи около отпуска ама в най-лошия случай поне за 2 дена ще ходя.....
Ще е хубаво да походим заедно .... Рила, Пирин или Карандила със сигурност има много места където не съм бил и вие също и още повече на които сме били и много ни се иска да отидем пак
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети