|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
b_borisov
|
GPS карти |
|
Здравейте,
най-сетне успяхда си купя GPS. Взех си eTrex Vista CHx, но досега не съм ползвал такава машинка, та въпросът ми е относно картите, има ли безплатни карти, или всички са платени? Гледах на сайта на Геотрейд карти по 300лв., което ми се струва много. Моля хората които ползват по -отдавна GPS да драснат по някой ред. Иначе още не съм го тествал накъде на планина и нямам впечатления, за сега си правя тракове в София . Благодаря предварително!
_________________ Ако искаш да разбереш, какъв е човекът до теб, заведи го в планината и там ще откриеш дали той е твой истински приятел... Висотски |
|
|
Чет Апр 17, 2008 9:32 pm |
 |
 |
redex
|
|
Чет Апр 17, 2008 9:56 pm |
|
 |
b_borisov
|
|
|
Това за тряковета го знам и задължително ще споделя някой, само да остане време да изляза от София 
_________________ Ако искаш да разбереш, какъв е човекът до теб, заведи го в планината и там ще откриеш дали той е твой истински приятел... Висотски |
|
|
Чет Апр 17, 2008 11:07 pm |
 |
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|