GPS карти
Здравейте,
най-сетне успяхда си купя GPS. Взех си eTrex Vista CHx, но досега не съм ползвал такава машинка, та въпросът ми е относно картите, има ли безплатни карти, или всички са платени? Гледах на сайта на Геотрейд карти по 300лв., което ми се струва много. Моля хората които ползват по -отдавна GPS да драснат по някой ред. Иначе още не съм го тествал накъде на планина и нямам впечатления, за сега си правя тракове в София . Благодаря предварително!
_________________ Ако искаш да разбереш, какъв е човекът до теб, заведи го в планината и там ще откриеш дали той е твой истински приятел... Висотски
вторият линк е към безплатна рутираща карта ( не е топо)
Успех и честита покупка.
П.С Разгледай книжката с GPS-са. Хубава функция е записването на тракове( Следа по която се движиш) И при желание споделянето и.
Чет Апр 17, 2008 9:56 pm
b_borisov
Това за тряковета го знам и задължително ще споделя някой, само да остане време да изляза от София
_________________ Ако искаш да разбереш, какъв е човекът до теб, заведи го в планината и там ще откриеш дали той е твой истински приятел... Висотски
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети