Автор |
Съобщение |
planinar
|
|
|
Вто Юли 20, 2010 5:02 pm |
|
|
mislesht
|
|
|
Много народ на заслона!
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето. |
|
|
Вто Юли 20, 2010 5:34 pm |
|
|
cholla
Регистриран на: 18 Юни 2010 Мнения: 93 Местожителство: планета Земя |
|
|
|
Заслона вече трябва да е с кавички... не съм бил там от 4-5 години и сега за първи път виждам снимки, преди това само бях чел как се е променил и т.н. Ем, останах със смесено чувство, може би защото си спомням колко тихо и спокойно място беше. Все си мислех, че стопаните му само са го стегнали и полагат грижи. Определено е загубил онова излъчване на заслон.
_________________ www.senseofbulgaria.org |
|
|
Вто Юли 20, 2010 10:43 pm |
|
|
Евгени
|
|
Сря Юли 21, 2010 9:08 am |
|
|
planinar
|
|
|
|
|
|
На този водопад вече за втори път виждам, да му казват Видимско пръскало. Това значи ли че има две Видимски пръскала или е просто грешка защото Видимското пръскало, което знам аз е това. |
Не познавам добре Северния Джендем. Питах един човек, как се зове това нещо. Той авторитетно отговори Видимско пръскало, та така...
Как е вярното наименование?
|
|
|
Сря Юли 21, 2010 9:43 am |
|
|
planinar
|
|
|
|
Да, препълнен беше. Цялата столова беше също пълна, десетина души си правехме през нощта компания с коне, крави и кучета на поляната пред заслона.
|
|
|
Сря Юли 21, 2010 12:35 pm |
|
|
planinar
|
|
|
|
|
|
На този водопад вече за втори път виждам, да му казват Видимско пръскало. Това значи ли че има две Видимски пръскала или е просто грешка защото Видимското пръскало, което знам аз е това. |
Разследването показа, че това е "Големият водопад" на река Василковица.
Други версии?
Благодаря Евгени!
|
|
|
Сря Юли 21, 2010 1:03 pm |
|
|
Niksi
|
|
|
|
|
Да, препълнен беше. Цялата столова беше също пълна, десетина души си правехме през нощта компания с коне, крави и кучета на поляната пред заслона. |
Мале, мале...не дай си боже сега стопаните да решат още да го надграждат ... горкото "заслонче" ще има "честта" да прескочи не така уважителното наименование "Хижа", а направо да премине в далеч по-респектиращото "Хотел" .
Иначе добре сте се разтъпкали де...пък и времето е било с вас.
По-здрави...и до-скитане
_________________ Планинското притегляне е обратно на земното - нагоре, а не надолу. |
|
|
Сря Юли 21, 2010 1:34 pm |
|
|
Евгени
|
|
|
|
|
Разследването показа, че това е "Големият водопад" на река Василковица.
|
Така съм по-съгласен, но въпреки че горе-долу познавам Северен Джендем не се изказвам много авторитетно, защото и там въпроса с имената не ми е много ясен. Имаше скоро тема в дир.бг май беше по този въпрос. Иначе водопада е по-висок от Райското пръскало, но лятото пресъхва.
_________________ http://evgeniyonkov.blogspot.com |
|
|
Сря Юли 21, 2010 10:46 pm |
|
|
JWalker
Регистриран на: 21 Авг 2007 Мнения: 282 Местожителство: Ботевград |
|
|
|
|
|
Така съм по-съгласен, но въпреки че горе-долу познавам Северен Джендем не се изказвам много авторитетно, защото и там въпроса с имената не ми е много ясен. Имаше скоро тема в дир.бг май беше по този въпрос. Иначе водопада е по-висок от Райското пръскало, но лятото пресъхва. |
Има си го постоянно, но като е малко водата, тя се стича по скалите и не е така ефектен. Знам го като Големия водопад, и не е Видимско пръскало.
|
|
|
Нед Юли 25, 2010 8:33 pm |
|
|
izvetrql
|
|
|
|
Подобен маршрут.
Бяла река - х.Рай - Ботев - з.Ботев - Млечния чал - Жълтец - Костенурката - Кръстец - Голям Купен - Амбарица - х.Амбарица - х.Добрила - Залъмово кладенче - Карлово
|
|
|
Чет Сеп 23, 2010 11:43 am |
|
|
|