ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Ботев - Амбарица

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Ботев - Амбарица
Автор Съобщение
planinar

Мнение Ботев - Амбарица Отговорете с цитат
Доклад
Вто Юли 20, 2010 5:02 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mislesht

Местожителство: Пловдив

Мнение Отговорете с цитат
Много народ на заслона! Very Happy

Вто Юли 20, 2010 5:34 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
cholla

Местожителство: планета Земя

Заслона вече трябва да е с кавички... не съм бил там от 4-5 години и сега за първи път виждам снимки, преди това само бях чел как се е променил и т.н. Ем, останах със смесено чувство, може би защото си спомням колко тихо и спокойно място беше. Все си мислех, че стопаните му само са го стегнали и полагат грижи. Определено е загубил онова излъчване на заслон.

Вто Юли 20, 2010 10:43 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Евгени

Местожителство: Варна

На този водопад вече за втори път виждам, да му казват Видимско пръскало. Това значи ли че има две Видимски пръскала или е просто грешка защото Видимското пръскало, което знам аз е това.

Сря Юли 21, 2010 9:08 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
planinar

Евгени написа:
На този водопад вече за втори път виждам, да му казват Видимско пръскало. Това значи ли че има две Видимски пръскала или е просто грешка защото Видимското пръскало, което знам аз е това.

Oops Не познавам добре Северния Джендем. Питах един човек, как се зове това нещо. Той авторитетно отговори Видимско пръскало, та така...
Как е вярното наименование?
Сря Юли 21, 2010 9:43 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
planinar

mislesht написа:

Да, препълнен беше. Цялата столова беше също пълна, десетина души си правехме през нощта компания с коне, крави и кучета на поляната пред заслона.
Сря Юли 21, 2010 12:35 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
planinar

Евгени написа:

Разследването показа, че това е "Големият водопад" на река Василковица.
Други версии?
Благодаря Евгени!
Сря Юли 21, 2010 1:03 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Niksi

Местожителство: софия

planinar написа:
mislesht написа:

Да, препълнен беше. Цялата столова беше също пълна, десетина души си правехме през нощта компания с коне, крави и кучета на поляната пред заслона.

Мале, мале...не дай си боже сега стопаните да решат още да го надграждат ... горкото "заслонче" ще има "честта" да прескочи не така уважителното наименование "Хижа", а направо да премине в далеч по-респектиращото "Хотел" .

Иначе добре сте се разтъпкали де...пък и времето е било с вас.

По-здрави...и до-скитане Cool

Сря Юли 21, 2010 1:34 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Евгени

Местожителство: Варна

planinar написа:

Разследването показа, че това е "Големият водопад" на река Василковица.

Така съм по-съгласен, но въпреки че горе-долу познавам Северен Джендем не се изказвам много авторитетно, защото и там въпроса с имената не ми е много ясен. Имаше скоро тема в дир.бг май беше по този въпрос. Иначе водопада е по-висок от Райското пръскало, но лятото пресъхва.

Сря Юли 21, 2010 10:46 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
JWalker

Местожителство: Ботевград

Евгени написа:

Така съм по-съгласен, но въпреки че горе-долу познавам Северен Джендем не се изказвам много авторитетно, защото и там въпроса с имената не ми е много ясен. Имаше скоро тема в дир.бг май беше по този въпрос. Иначе водопада е по-висок от Райското пръскало, но лятото пресъхва.

Има си го постоянно, но като е малко водата, тя се стича по скалите и не е така ефектен. Знам го като Големия водопад, и не е Видимско пръскало.
Нед Юли 25, 2010 8:33 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
izvetrql

Подобен маршрут.
Бяла река - х.Рай - Ботев - з.Ботев - Млечния чал - Жълтец - Костенурката - Кръстец - Голям Купен - Амбарица - х.Амбарица - х.Добрила - Залъмово кладенче - Карлово
Чет Сеп 23, 2010 11:43 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.