Вчера след работа направих едно качване на Черни връх с две мацки. Беше им първото излизане и реших да ги опъна на Лалето нагоре и после на Черни връх пак да ги опъна. В 21 тръгнахме от паркинга на Лалето. за 45-50 мин качихме до края на Лалето. Двете котенца се справиха чудно. Даже се изненадах. От там на пълна луна , свтло като ден, продължихме нагоре. Не съм много сигурен от къде се качихме, но на зиг-заг между Романски и горно лале влека мисля че беше излязохме на горна станция на Романски. Тука писенцата малко изнемогнаха защото на места се потъваше до коляно. Не бяха в стихията си. Тука пак леко се попрецакахме защотото хванахме да вървим под някакъв влек който отива до Черни връх. Абе гадна работа. . ако бях слязал до пътеката за 15 мин щях да го взема разстоянието . . ама уви драпах го повечко. Излезе лек вятър ....лек лек колко да е лек.. ами колкото да ми замръзне цифката Времето беше обаче кристално ясно. София блещукаше много жизнерадостно... сигурно заради наближаващите местни избори ?! Виждаше се Старата. И магистрала Хемус, разни самолети кацаха по летището, един джебчия сви чантата на една мацка в Младост 1А, там до метрото близо, некви се бяха чукнали леко в Бутонец, чакаха КАТ. Абе времето наистина си беше доста ясно От Черни връх бях много разочарован. . ХОРЕМАГ -а беше затворен. Така се бяхме наточили с мацетата за купон... Е купотн имаше - на сетивата. И Рилата се появи от другата страна. Така зловещо белееше в черното. Отразяваше отразената слънчева светлина. И като че ли и тя беше доста спокойна. Така, лигни мога да си говория и до утре, но си стана 23:30 , а си трябваше да се и слиза, че пустия капитализъм ме изисква всяка сутрин навреме и СВЕЖ. Така надолу хванахме по пътеката, тъкмо беше стегнала с приятна коричка отгоре Смъкнахме се на х. Алеко. от там пак на Лалето. Придвидливо си носих лайнонов чувал. Пистата тъкмо беше обработена. Седнах на чувала и за 0 време се спуснах до паркинга при каляската. Долу на лалето някав излезе от трактора дето тъпчеше пистата и учтиво ме попита " Къв си ти тук авеййй, ко прайш на пистата по тва време, а бее, шш, аз за кой я правя тая пита ве , деййй..а ваш...а м...м...а" И аз го поздравих. пожелах му лека нощ. И така.
Останах приятно изненадан от котенцата. Много добре се справиха. Некви помиярки, азиатски. .китайска порода ми казаха че са. Ама за тез пари , толкова Обещах им да ги водя на Ботев следващия път.
Сря Яну 19, 2011 11:22 am
dobber
Човек като те чете, ще каже чи си се качил до горе с персийка и сиямка... то било китайки :П
Сря Яну 19, 2011 11:58 am
albena :-)
китайски котенца а
честити, много върхове да покориш с тях и безаварийно!
Няма свестни снимки. Нокиа 5800 не се спрява със снимки на тъмно
Чет Яну 20, 2011 3:40 pm
Весела Ягодова
РАЗБИВАЩО СМЕШНО Е !!!
Спуках се да се хиля сама в къщи, сега на следващата планина спукана ще ходя
Как ни тЪ е срам да пишеш тъй уа
Чет Яну 20, 2011 3:51 pm
Gamina
Честити мачки
И аз съм с новенички котараци, ама така и не ги извадих от раницата тоя уикенд из Балкана, за компенсация ще ги заведа на Мусала другия.
Чет Яну 20, 2011 3:56 pm
ferdi_mruvkata
ve_san написа:
РАЗБИВАЩО СМЕШНО Е !!!
Спуках се да се хиля сама в къщи, сега на следващата планина спукана ще ходя
Как ни тЪ е срам да пишеш тъй уа
Ами щом си се спукала, мога да ти препоръчам да се залепиш. . . пробвай с дъвка примерно
Gamina написа:
Честити мачки Smile
И аз съм с новенички котараци, ама така и не ги извадих от раницата тоя уикенд из Балкана, за компенсация ще ги заведа на Мусала другия.
Мерси мерси
Четох аз за похода из Балкана На Мусала става, ама на Ботев по става ;-P
А тоя викенд май ще е зле времето ?!
Чет Яну 20, 2011 4:17 pm
Gamina
29-30ти имах предвид. Дано не е много зле тогава... Ама зле, зле... колко да е зле. То и миналата зима вятърът се опитваше да ни издуха от въжето, ще се справим и тая
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети